نماز صبح با خواهرم رفته بودیم حرم یهو نمیدونم چیشد همدیگه رو گم کردیم بعد فکر کن کفش و کیف من که گوشی و همه وسایلم هم توش بود دست خواهرم بود،یه پیرزنه وایستاده بود داشت دعا میخوند رفتم بهش گفتم من همراهم رو گم کردم میشه از تلفنتون استفاده کنم زنگ بزنم پیداش کنم خیلی سریع گفت نه متاسفانه!واقعا شوک شدم تو دلم گفتم آخه این ساعت صبح میون ایییین همه آدم من میخوام گوشیه تو رو بدزدم؟؟!!یکم رفتم اون طرف تر به یه خادم که خانم بود گفتم میشه خواهش کنم تلفنتون رو بدین من یه تماس بگیرم پیدا کنم خواهرمو ؟؟گفت به ما گفتن به زائرا گوشی ندین برو واحد گمشدگان!گفتم کفشم دست همراهمه چطوری برم اونجا؟چیزی نگفت دیگه واقعا خیلی حالم گرفته شد رفتم تو قسمت جلوی ضریح یه خانمه بود گفتم میشه گوشیتونو بدین؟اول که گفت برو به خادما بگو دیگه بغضم گرفته بود گفتم نمیشه و این جوری گفتن دیگه با اکراه گوشیشو داد تازه بهش شماررو دادم گفتم خودت بگیر! بازم دستش درد نکنه داد و من زنگ زدم و پیدا کردم خواهرمو ولی میخوام بگم ما کی انقدر بی رحم و بی اعتماد شدیم به هم دیگه؟واقعا یه ذره فکر نمیکنیم خودمونو تو موقیت دیگران قرار بدیم حال همدیگرو درک کنیم؟؟
یه سوال خیلی وقته رهنمود مشغول کرده..با اجازه استارتر میپرسمخادم ها حقوق میگیرن؟؟
یه عده شون استخدامن وشیفت شبانه روزی دارن
وشرایط استخدامیشونم خیلی سخته
یه عده شونم خادم افتخاری هستن که تو سال فقط چند روز نوبتشونه وشیفهای چند ساعتی دارن
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم چه سوء استفاده ای میتونستم تو حرم امام رضا(ع) اون ساعت صبح بین اون همه آدم بکنم
پسرعموی دخترخالم؛؛ ازگوشی دخترخالم زنگ زدبه دوسدخترش وقرارگذاشتنو وباهم فرارکردن وگم گورشدن چون خط دختره به اسم مامانش بوده وبابررسی شمارها وپیامهاشماره دخترخالمو پیداکردن والان درگیره اونه که ثابت کنه توفراردختره وگم شدنش دست نداره
گناه مادرم دلسوزیش بود حوصله دردسرو رفتن به دادگاه ثابت کردن خودشو نداشت چون 70 سالشه ارزش دوندگی ند ...
اگه مسیله حقوقی میشد خطشم عوض میکرد بازم براش ابلاغیه میمومد و باید میرفت دادگاه که ثابت کنه ولی صرفا با یه تلفن زنگ زدن این اتفاق نمیفته و کسی متهم نمیشه
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
خادم ها نمیتونن شمارشونو در اختیار کسی بذارن چون بعدا براشون مزاحمت و مشکل پیش میاد و بهشون گفتن نباید اصلا به کسی تلفن بدن ولی گمشدگان اونجا خط تلفن مخصوص این کار هست و کمک میکنن
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
مردم خیلی عوض شدن ،قبلا کسی که میومد زیارت با اخلاص میومد ودلش خیلی نرم ومهربونه وفقط دنبال کار خیر وکمک کردن بود ،،الان نه همه دل چرکین شدن اعتماد ندارن ،،اصلا قبلا میرفتی حرم رنگوبوی خاصی داش چقد معجزه میشد ،ولی الان هییییچ بوی خاص نداره هیییچ معجزه ایی رخ نمیده ،،حرم حرمت داش اینقد مردم حواسشون به خودشون بود یوقت کار ناشایست انجام ندن ولی الان خانمه نشسته وسط صحن سیگار میکشه ،،بلاگرا که میان برا زیارت و فش شو انگار عروسن ،هیچکس هم چیزی بهشون نمیگه ،،ولی یه خانم عادی یکم موهاش بیرون باشه یا رژش پیدا باشه خادما فوری بهش حمله میکنن نمیگم این کار بده ولی باید برا همه باشه بلاگرا رو آزاد گذاشتن ،،قبلا زیارت لذت خاصی داش
اگه مسیله حقوقی میشد خطشم عوض میکرد بازم براش ابلاغیه میمومد و باید میرفت دادگاه که ثابت کنه ولی صر ...
اینو میدونم قانونی مادرم هیچ گناهی نداشت
خانوادش ول کن نبودن هر دفعه بایه خط تماس میگرفتن وکلی تهدید وخط ونشون میکشیدن
حتی مادرم میتونست ازشون شکایت کنه
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
مردم خیلی عوض شدن ،قبلا کسی که میومد زیارت با اخلاص میومد ودلش خیلی نرم ومهربونه وفقط دنبال کار خی ...
خانما بدون نوبت میان تو صف و دروغ میگن که زودتر بتونن برن زیارت کلا مردم عحیبی داریم 😂😂😂😂
اینو میدونم قانونی مادرم هیچ گناهی نداشت خانوادش ول کن نبودن هر دفعه بایه خط تماس میگرفتن وکلی تهدید ...
درسته مادرتون میتونست از اونا به جرم مزاحمت شکایت کنه ولی اونا نمیتونستن کاری کنن
خانما بدون نوبت میان تو صف و دروغ میگن که زودتر بتونن برن زیارت کلا مردم عحیبی داریم 😂😂😂😂
اره ،هدف فقط کارشون انجام بدن برن بگن زیارت کردیم ،،،،ولی قبلا نه اینطور نبود راستی شلوغ ورو هم روهم میرفتن زیارت ولی همه چی دلی بود هرکی برا خودش زیارت میکرد ،گریه هاشون دل میسوزونه واقعا مشتاق زیارت بودن ،،،الان خیییلی کم میبینم کسایی هستن که از ته دل اومدن برا زیارت
اره ،هدف فقط کارشون انجام بدن برن بگن زیارت کردیم ،،،،ولی قبلا نه اینطور نبود راستی شلوغ ورو هم روه ...
الان متأسفانه حتی خانمهای مسن برای عکس گرفتن میان همه گوشی به دست وارد میشن و دنبال اینن عکس و فیلمشون خوب بشه