2777
2789
عنوان

خانومایی که خیلی اهل عمل زیبایی و هستن بیاین عکس بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 51 پست
زاویه فک میخواستم یه مدت گوآشا ک ماساژ ،رانینگ فک انجام بدم بنظرت اثر داره اینا؟ اگر نداشت برم بزنم

🤔 فکر نمی کنم.ماساژ می تونه چربی های صورت رو آب کنه و عضلاتش رو سفت کنه.ولی واسه حجم گرفتن باید فیلر بزنی.امّا اگه فیلر زدی هم ماساژ صورت نباید بری.😅 به جاش می تونی مزوژل جالوپرو بزنی که آبرسانی انجام بده.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤔 فکر نمی کنم.ماساژ می تونه چربی های صورت رو آب کنه و عضلاتش رو سفت کنه.ولی واسه حجم گرفتن باید فیل ...

اها آره درسته میگی ،هزینه اش چقدره ،چه برندی بهتره میدونید؟

اها آره درسته میگی ،هزینه اش چقدره ،چه برندی بهتره میدونید؟

همین پروفایلو خیلی خوبه.هزینش رو دقیق نمی دونم ولی بالاست.امّا فیلر خیلی خوبیه.سالی یک بار هم ترمیم می خواد.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
من خودم خیلی گونه دوست دارم بزنم و الان ۱ ساله رفته رو مخماما میترسم شبیه پلنگهای اینستا بشم واسه هم ...

اره ،خودت گونه داشته باشی یکم ریسک داره ،اونم دکتر خودش میگه اگر غیر طبیعی دربیاد ،من تاحالا خیلی پیگیرش نبودم ولی دکتر خوبم هست قطعا که کارش طبیعی باشه

همین پروفایلو خیلی خوبه.هزینش رو دقیق نمی دونم ولی بالاست.امّا فیلر خیلی خوبیه.سالی یک بار هم ترمیم ...

بالا هم‌باشه واقعا سر زیبایی و سلامت نمیشه ریسک کرد واقعا بعدم یه دکتر خوب که کارش طبیعی باشه کاش پیدا کنم🥲

مرسی ازت راهنماییت عزیزمم❤

عزیزم به این خوشگلی بینیت عمله؟واقعا خوشگلیا.کاری نکنی شبیه بادکنک بشی

بادکنکی دوست ندارم بشم اصلاا یکم بعد لاغری چربی صورتم آب شد ،زیر چشامم گود رفت ،اذیتم میکنه