2777
2789
عنوان

خانومایی که خیلی اهل عمل زیبایی و هستن بیاین عکس بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 49 پست
بادکنکی دوست ندارم بشم اصلاا یکم بعد لاغری چربی صورتم آب شد ،زیر چشامم گود رفت ،اذیتم میکنه

عزیزم بینی ندیدی 

بینی منو ببینی چی میگی هم قوز داره هم گوشتیه بدتر از اون.من بودم جات کاری نمیکردم ولی شاید همون یکم زیر چشمو تزریق کنی خوب باشه

ولی با تزریق چربیو و گونه و اینا موافق نیستم.

از نظر من مشکلی نداری بخوای خودتو غیر طبیعی کنی فقط پوستت تو عکس خوبه بهش برس شاداب خوب باشه همیشه م ...

ممنون

آره پوستم جای جوش داره ،میرسم بهش ولی برای جای جوشام لیزر cO2 ،کراس ،فرکشنال باید انجام 

وای انقدر کار دارم نمیدونم اول کدوم انجام بدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بینی ندیدی بینی منو ببینی چی میگی هم قوز داره هم گوشتیه بدتر از اون.من بودم جات کاری نمیکردم و ...

عزیزم اره ،به اتفاق همه زیر چشم موافق بودن ،حتما انجام میدم ،مرسی از نظرت گل❤

ممنونآره پوستم جای جوش داره ،میرسم بهش ولی برای جای جوشام لیزر cO2 ،کراس ،فرکشنال باید انجام وای انق ...

یه ضد لک و لایه بردار بگیر اونکارا اسیب میزنن.پوستت در اون حد نیست به اینچیزا نیاز داشته باشه.

فک کنم تا حالا پات به مطب دکترا باز نشده.باز شه میبینی همون چهره قبلیت خیلی بهتره😂🤦‍♀️🤦‍♀️