2777
2789
عنوان

خانومایی که خیلی اهل عمل زیبایی و هستن بیاین عکس بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وضعیت چانه و بینی خیلی خوبه.نیازی به عمل ندارن.

لبات هم قشنگه.

صورتت کمی فیلر لازم داره تا به خودش بیاد.مارک خوب بزن و زیاد هم نزنی که مصنوعی نشه.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
اینا یه چیزای خیلییی طبیعیهصورت طبیعی این خصوصیاتو دارهاما الان چون همه صورتاشون عمله اینچیزا ب چشم ...

اخه من حدود ۱۵ کیلو کم کردم ،بعدش حس کردم زیر چشام گود رفت و لپم خالی شد

فیلر زیر چشم و گونه بزنم؟

اگه بزنی قشنگ میشه.می تونی مزوژل پروفایلو استفاده کنی.مارک خوبیه.یه کوچولو هم اگه واسه زاویه سازی فک بزنی بهتر میشه.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
تغییر کردی؟؟ منم باید بزنم ،خودم حس میکنم چقدر گود رفته از جلو ،شبیه مریضا شدم🥲

من که زیر شمام خییلی بد بود 

اره خیلی بهتر شد اما خود دکتر هم گفت برای اینکه کامل زیر چشمت پر شه باید ژل گونه بزنی

ایرادی ندیدمزیبا و متفاوت از قیافه های تکراریاز مدل پیشونی و مدل رشد ریشه موهات خیلی خوشم میادددددر ...

ممنون عزیزم لطف داری

بعد رژیمم و کاهش وزن از قبل صورتم خالی شده ،زیر چشمم و اینا خصوصا 

اگه بزنی قشنگ میشه.می تونی مزوژل پروفایلو استفاده کنی.مارک خوبیه.یه کوچولو هم اگه واسه زاویه سازی فک ...

زاویه فک میخواستم یه مدت گوآشا ک ماساژ ،رانینگ فک انجام بدم بنظرت اثر داره اینا؟ اگر نداشت برم بزنم

ممنون عزیزم لطف داریبعد رژیمم و کاهش وزن از قبل صورتم خالی شده ،زیر چشمم و اینا خصوصا

من که پسندیدم چهره دلنشین و زیبایی بود

بنظرم انقدر ادم چهره با تزریق و ارایش میبینه چیزای عادی بنظرش مشکل دار میان

من که زیر شمام خییلی بد بود اره خیلی بهتر شد اما خود دکتر هم گفت برای اینکه کامل زیر چشمت پر شه باید ...

خداروشکر که برای شما خوب شده 

اره منم صد درصد باید انجام بدم یه جورایی از زیبایی گذشته درمانی به حساب میاد واسه من 

حالا نمیدونم گونه رو هم بزنم بنظرت؟

من که پسندیدم چهره دلنشین و زیبایی بودبنظرم انقدر ادم چهره با تزریق و ارایش میبینه چیزای عادی بنظرش ...

قربونتون❤

دقیقا موافقم ،منم هر بار میرم اینستاگرام میام وسواسم بیشتر میشه ،از بس همه عمل کردن و بی نقص شدن

خداروشکر که برای شما خوب شده اره منم صد درصد باید انجام بدم یه جورایی از زیبایی گذشته درمانی به حساب ...

من خودم خیلی گونه دوست دارم بزنم و الان ۱ ساله رفته رو مخم

اما میترسم شبیه پلنگهای اینستا بشم واسه همین تردید دارم اما واقعا گونه قشنگ میکنه