2777
2789
عنوان

بنظرتون فاز جاریم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 25 پست

خب خوبه که ایشالله شوهره درست شده باشه بهم برگردن. 

اینجوری هم برای بچه ها بهتره. ‌

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
نمیدونم شاید ترک کرده؟ شاید باهم درارتباطن ومثلا مرده داره خودشو ثابت میکنه ؟

اتفاقا برادر شوهرم راضی نیست میگه غرورم و شکوندن آخه پدر جاریم همه جا گفته بود دامادم مایه ابروریزیم هست برادر شوهرم و انداختن زندان که جهیزیه ببرن برادر شوهرم گفته بوده که وقتی برگشتم ی تیکه کارتن نبود روش بشینم میگه نمیتونم اون صحنه رو فراموش کنم

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب مگ نمیکف برادر شوهرم معتادها ب همه گفته بود شیشه می‌کشه کارتن خواب میشه کلی آبروریزی درست کرد و ر ...

شما گفتی برادرشوهرتون مرتب سر کار میره

الان جاریتم پشیمونه خب ..

بنظرم خونواده ش اونجوری که جلوه داده نیس!

خب خوبه که ایشالله شوهره درست شده باشه بهم برگردن. اینجوری هم برای بچه ها بهتره. ‌

برادر شوهرم راضی نمیشه آخه خیلی خیلی مغرور بود و همجا ابروشو بردن گفتن کارتن خوابه شیشه می‌کشه هزار حرف انداختنش زندان تا جهیزیه ببرن منم با برادرشوهرم حرف زدم میگه نمیتونم زن سابقم خیلی بلاها سرم آورد خیلی آبرومو بردن هرروز میگف برادرم اینجوریه پدرم اینجوریه نمیتونم پسرشون خیلی افسردس

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻
شما گفتی برادرشوهرتون مرتب سر کار میرهالان جاریتم پشیمونه خب ..بنظرم خونواده ش اونجوری که جلوه داده ...

چی بگم ولی وقتی جاریم منو میبینه ب حدی ذوق زده رفتار می‌کنه میخواد بگه من خیلی خوشحالم بخدا باورت نمیشه وسط مجلس ختم منو دید ناخودآگاه انقد خندید و خوشحال بود نه با من با خودش یا رفتم عروسی برادرش از اپل تا آخرش می‌خندید و ذوق زده بود 

اتفاقا برادر شوهرم راضی نیست میگه غرورم و شکوندن آخه پدر جاریم همه جا گفته بود دامادم مایه ابروریزیم ...

تصمیم شتاب زده نباید گرفت

خانواده هم چون آبروشون رفته به دخترشون گفتن قیدشو بزن

جاری هم باید حسابی فکرهاشو بکنه دوباره  شتابزده تصمیم نگیره

اگر راهی هست کاش برگردن با وساطت اطرافیان

به خاطر اون بچه 

خیلی ها با شوهرشون مشکل دارن ولی با خانوادش نه. احتمالا خانواده شوهرت تو طلاقشون دخالت نکردن و به عر ...

اتفاقا خیلی باهم درگیری داشتن مخصوصا خواهر شوهرام با جاریم 

چی بگم ولی وقتی جاریم منو میبینه ب حدی ذوق زده رفتار می‌کنه میخواد بگه من خیلی خوشحالم بخدا باورت نم ...

چ جالب!!!!!

آدم میمونه بگه طلاق براش خوب بوده

یا همون زندگیع متاهلیش!

تصمیم شتاب زده نباید گرفتخانواده هم چون آبروشون رفته به دخترشون گفتن قیدشو بزنجاری هم باید حسابی فکر ...

والا قبل طلاقشون یکسال خانواده شوهرم رفتن هرچی التماس کردن برنگشت...من و اون جاریم با برادرشوهرم خیلی حرف زدیم گفتیم برو باهاش حرف بزن میگه نمیتونم اون صحنه ها اصلا از ذهنم پاک نمیشه و زنم خیلی مغرور بود خیلی حرف ها بهم میزد مدام میکف برادرم اینجوریه پدرم اینجوری پشتمه هیچوقت منو آدم حساب نکرد نمیتونم الان بهش گفتم دیر میشه شاید ازدواج کرد میگه نمیتونم 

چ جالب!!!!!آدم میمونه بگه طلاق براش خوب بودهیا همون زندگیع متاهلیش!

اره بخدا وقتی رفتارهاشو میبینم گیج میشم