2777
2789
من با نظر شما موافق نیستم ، یکی از اقوام ما ، بخدا قسم پولش از پارو بالا میره تا دلت بخاد ملک و املا ...

تا ابد حق 

وراث از پولش لذت میبرن خدا هم میگه از نمود شکر خدا اینه که ازش استفاده کنی لذتش ببری

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با نظر شما موافق نیستم ، یکی از اقوام ما ، بخدا قسم پولش از پارو بالا میره تا دلت بخاد ملک و املا ...

اصلا بحث خوردن و نخوردن نیست بحث درست و به جا خرج کردن هست مثلاً من ترجیح میدم به جای یه ماشین چند میلیاردی که می‌دونم قیمت اصلیش یک دهم این قیمت هم نمیشه امکان تحصیل یا پیشرفت بچه ام رو فراهم کنم مثلاً الان براش سرمایه گذاری کنم بعداً خرج درسش بشه بحث اینه وگرنه اگه تو کشور ما هم مثل بقیه کشورها واردات ماشین آزاد بود و ماشین با قیمت واقعی به دست مصرف کننده می‌رسید و خدمات پس از فروش کامل داشت که مشکل نبود

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
تا ابد حق وراث از پولش لذت میبرن خدا هم میگه از نمود شکر خدا اینه که ازش استفاده کنی لذتش ببری

یعنی آدم ذلت بکشه که ورثه ازش لذت ببرن ؟؟ اتفاقا بچه های همین آقایی که گفتم بیشتر عقده ای شدن و منتظر مرگ پدرشونن ، چون داره و استفاده نمیکنه ، پای دردو دلشون میشینم آروزی مرگ باباشونو دارن

نمی دونم کدوم شهری . ولی اگر توی کلان شهری و پارکینگ نداری فکر ماشین خارجی نکن . چند وقت پیش توی کوچه مون یک نفر ماشینش را پارک کرده بود یک آدم مریض انقدر خش روش انداخته بود که اعصاب طرف خورد شده بود . یکبار هم توی خیابون دیدم زده بودند آینه بغل یک بنز را شکسته بودند طرف باید کلی هزینه می کرد از یک کشور همسایه آینه بغل می گرفت ..... حتما بیرون هم میری باید بزاری توی پارکینگ عمومی 

یعنی آدم ذلت بکشه که ورثه ازش لذت ببرن ؟؟ اتفاقا بچه های همین آقایی که گفتم بیشتر عقده ای شدن و منتظ ...

همین دیگه من که تایید نکردم میگم اینجوری میشه به شدت هم کار بدیه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
تارا رو نمیدونم چجور ماشینی هست، ولی اگه تو ایرانی ها بهتره، من این کار رو میکنم. با اینکه خودم ماشی ...

دقيقا مردم عقده اي خط انداز رو خوب اومدي

واقعا خيلي ميكنن اينكار رو

و اين هم يكي از دلايلي هست كه منم مردد هستن

اصلا بحث خوردن و نخوردن نیست بحث درست و به جا خرج کردن هست مثلاً من ترجیح میدم به جای یه ماشین چند م ...

پس اگه بخای اینطوری فکر کنی ، بچت هم تو یه کشوری مثل آمریکا بهش پولم میدن برا تحصیل مثل ایران کلی پول دانشگاه نمیگیرن ،

نمی دونم کدوم شهری . ولی اگر توی کلان شهری و پارکینگ نداری فکر ماشین خارجی نکن . چند وقت پیش توی کوچ ...

تهران

پاركينگ دارم و همسايه هاي به شدت عقده اي

شك ندارم بخرم خط بندازن روش مطمئنم

واي چقدر سمت ما همين ماشين هاي گرون تو كوچه ها پاركن

پس اگه بخای اینطوری فکر کنی ، بچت هم تو یه کشوری مثل آمریکا بهش پولم میدن برا تحصیل مثل ایران کلی پو ...

نه عزیزم آمریکا پول نمی‌دن برای تحصیل فقط اونایی که فول فاند هستند که شرایط خاصی هم داره تو ایران هم دانشگاههای دولتی رایگانند ولی دانشگاه آزاد پولیه که دقیقا همین اتفاق افتاده آنقدر شهریه رشته های خوب و تاپ برده بالا که اکثرا ترجیح میدن با این پول برن ترکیه یا روسیه یا کشورهای دیگه برای تحصیل

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
نه اتفاقا بهترین کارو میکنن بیان پول ۱۰ تا ماشین مالیات بدن که یه ماشین داشته باشند اونم وقتی هیچ کم ...

والا اطراف من پره از آدمایی که هیوندا و تویتا دارن و هییییییچکدومشون تا حالا برای تعمیرات و قطعات دچار مشکل نشدن 

نظر استارتر هم در نهایت اندازه همین تویتا و…بوده‌ دیگه 

اینا که دیگه اینقد زیادشدن که تو شهر های نسبتا بزرگ همه جا نمایندگی دارن 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
والا اطراف من پره از آدمایی که هیوندا و تویتا دارن و هییییییچکدومشون تا حالا برای تعمیرات و قطعات دچ ...

نمايندگي دارن ولي منظور اون كاربر نمايندگي رسمي خود شركت تويوتا هست كه قطعات همه با قيمت مناسب و فراوان پيدا ميشن

تهرانپاركينگ دارم و همسايه هاي به شدت عقده ايشك ندارم بخرم خط بندازن روش مطمئنمواي چقدر سمت ما همين ...

امان از آدم‌های حسود و عقده ای .... فکرهات را خوب بکن و بعد ماشین بخر . امیدوارم هر ماشینی خریدی به سلامتی سوارش بشی و چرخش برات بچرخه