2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونی که داره ولی ماشین خوب سوار نمیشه به نظرم حماقته ، آدم پولدار میشه تا برا خودش راحتی بیاره ، نه ...

نه اتفاقا بهترین کارو میکنن بیان پول ۱۰ تا ماشین مالیات بدن که یه ماشین داشته باشند اونم وقتی هیچ کمپانی معتبری نه تو کشور نمایندگی داره نه خدمات پس از فروش.اینی که شما میگی برای یه اقتصاد سالمه 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
نميدونم كدوم طرز فكر درستهبعضيا ماشين شيك ميندازن زير پاشون خوب هرجا ميرن باكلاس تر به نظر ميان و مر ...

پدر همسر من حداقل ۲۰تا خونه تو تهران داره و خیلی گردن گلفته

ماشینش ساندرو هست

همسرمم وضع مالی عالیی داره اونم چندین تا خونه داره مغازه م دوتا داره ماهم ال نود داریم😂

هیشکی حوصلش نمیکشه ماشین عوض کنه

وگرنه ب راحتی میتونیم ماشین خب بگیریم

گفتم كه ٣٠ درصد بدم لاكچري بخرم يا ١٥ درصد بدم يه چيزي تو مايه هاي تارا بخرم

لاکچری نه ولی خارجی بخر

ماشین ها ایرانی هرروز خدا یه جاشون مشکل

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

بستگی داره خونه داشته باشیم یا نه

ما خونه داشتیم ، پارسال طلاهامو فروختیم، ماشینمون رو هم فروختیم یه ماشین بهتر ( بقیه میگن با کلاس ولی بنظرم اونقدری نیست که بگی باکلاس ) خریدیم 

به هرحال ماشین هم خودش یه سرمایه گذاریه

نميدونم كدوم طرز فكر درستهبعضيا ماشين شيك ميندازن زير پاشون خوب هرجا ميرن باكلاس تر به نظر ميان و مر ...

ببین بعضی ماشین ها خوبن ما یه 405 مدل 85 داریم که از ماشین ها ایرانی فعلی بازار خیلی بهتر الان مثلا میتونیم ایرانی مدل بهتر بخریم مثلا همین تارا این حرفا ولی من نمی ذارم میگم پول جمع کنیم خارجی بگیریم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
به نظر من ماشین آبروی آدمه ، شوهر من از ماشینای ایرانی متنفره چون سر یه 206 خیلی اذیت شده ، الان راح ...

درسته که عقل مردم به چشمشونه و براساس چیزی که میبینن قضاوت میکنن ولی نمیشه گفت ماشین آبروی آدمه

رفاه و کیفیت زندگی یه موضوعه ، آبرو یه موضوع دیگه

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
نه اتفاقا بهترین کارو میکنن بیان پول ۱۰ تا ماشین مالیات بدن که یه ماشین داشته باشند اونم وقتی هیچ کم ...

من با نظر شما موافق نیستم ، یکی از اقوام ما ، بخدا قسم پولش از پارو بالا میره تا دلت بخاد ملک و املاک داره اونوقت 405 سوار میشه ، اسمشو گذاشتن علی گدا ، خونشم بری اصلا معلوم نمیکنه پولداره ، اینجور آدما به خودشون ظلم میکنن ، پول تا جایی ارزش داره که برات راحتی و آرامش و لذت بیاره ، نه اینکه من داشته باشم و نخورم ، از یه سنی به بعد هر چی پول جمع کردی باید خرج دوا درمون خودت کنی

تارا رو نمیدونم چجور ماشینی هست، ولی اگه تو ایرانی ها بهتره، من این کار رو میکنم. با اینکه خودم ماشین خارجی سوار میشم ( دست دوم نه نو)، هرگز پول ماشین لوکس نمیدم. با این وضعیت بنزین آشغال ‌و جاده های پر دست انداز و چاله چوله و نداشتن نمایندگی مجاز درست و حسابی و تامین نبودن قطعات اصلی و هزینه گزاف بیمه و ( دور از جمع) مردم عقده ای خط انداز و خسارت زننده های فراری و هزارتا مطلب دیگه، هرگز پول ماشین لوکس نمیدم. خیلی زیاد دوست دارم و میتونم بخرم ولی هرجور نگاه میکنم، معقول نیست.

ترجیح میدم ماشین ۲۰۱۵ سوار بشم، ولی ۲۰۲۴ نخرم.

باز هرچیز شما رو خوشحال میکنه، همون کار رو بکنید.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.