2777
2789
عنوان

از ازدواج سنتی متنفرممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 66 پست
تو متن گفتی کسایی که فاقد تحصیلات هستند میانیکم باید آدم واقع بین باشه شرایط خودش رو هم ببینه‌

من کلی گفتم  اصلا انتظار تحصیلات ندارم چون اصلا تاثیری نداره تو زندگی ادم

خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  .................  رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم باید شرایط خانوادگی تونم در نظر بگیری الانم کلا ازدواج کم شده 

تو متنت هم احبار به ازدواج سنتی ندیدم خودت پیدا کن البته دوستی ها هم به جایی نمیرسه ازدواجاشون کلا دنبال ادم درست باش سنتی و دوستی فرق نداره

نه اتفاقا اینطوری نیست خیلی از خانواده ها از ترسشون خودشون تصمیم می‌گیرند و خواستگاری می‌گیرند که این هم خوبه چون واقعا معلومه پسره دنبال ازدواج هست نه چیز دیگه ...

پسری که دنبال دوستی باشه و وقت گذرونی و خوش گذرونی باشه از این طریق  غیر سنتی دنبال خانم میگرده بعدا برای ازدواج با خانوادش میره خونه دخترای رست نیافتنی تر

چرا حرومهماشین میفروشن دیگه؟

اکثرا ماشینای خراب رو‌به اسم سالم میفروشن یا خیلی سود برمیدارن و کلاه میزارن سر مردم ،کلا نمایشگاه ماشین و املاک شغل خطرناکیه ادماشونم حیله گرن

ازدواج مدرنشم‌دیدیم که با اقاییی خانمی عشقم سروع میشه دو ماه بعد جلوی دادکاه میزنن تو سر هم طلاق میگ ...

یعنی ازدواج سنتی نمیرنن تو سر و کله هم ؟؟؟؟

با توجه به اینکه قبل ازدواج فقط به ازدواج سنتی اعتقاد داشتم ،،،الان پشیمونترین آدم هستم !!!

بنظرم ازدواج های سنتی اکثرا آقا بچه ننه هست 

عشق و علاقه به وجود نمیاد و اینکه خیلی کم پیش میاد 

خیلی طول می‌کشه طرفت رو بشناسی و آشنا بشی با اخلاقیاتش،

تو ازدواج های سنتی دخالت خانواده ها بیشتره !