2777
2789
عنوان

از ازدواج سنتی متنفرممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 66 پست

تو خوبی من همسایه مون برام خواستگار کوتاه قامت معرفی کرده بود، دست های پهن، پاهای کوتاه ، قد ۱۱۵، 

اعتماد به نفس ریس جمهور آمریکا....نگم برات گیر داده بود به من سن ت بالاس، 🙄

خدایا کم بیافرین ، درست بیافرین ، آخه این هوس های یک شبه چیه میاری روی زمین ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی ازدواج سنتی نمیرنن تو سر و کله هم ؟؟؟؟با توجه به اینکه قبل ازدواج فقط به ازدواج سنتی اعتقاد داش ...

درسته شناخت قبل از اذواج هم‌لازمه

البته جدید اینجورب شده که ازدواج های سنتی هم قبل از خواستکاری زیر نظر خانواده ها دختر پسر باهم میگردن اگه خوب بودن میرن خواستکاری هم

دوستم اینجوری بود دختر بعش معرفی شد زیر نظر خانواده ها باهم دوست شدن بعد رفت خواستکاری دختر خانم و الان خوشبختن

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

ممنون عزیزم راستش من مخالف حضور اقایون درسایت هستم.ولی برای مثال شما اگه متوجه بشید همسرتون اینجا رف ...

همسر من اکانت داشتن و فکر کنم هنوز دارن

ازم پنهان نکردن و برای این ساختن چون فکر میکردن برای خوندن تاپیک ها باید اکانت داشت

اگر ازم پنهان میکردن متعجب میشدم و دلگیر 

از طرفی هنوز جز آقای زاهد و امیر فنی و شاید دو کاربر آقا هنوز افتخار اشنایی با مردی که توی تاپیک های جنسی نره و اینجا دنبال شکار نباشه رو نداشتم

برام عجیبه مردی توی این سایت وقت بگذرونه

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

ممنون عزیزم راستش من مخالف حضور اقایون درسایت هستم.ولی برای مثال شما اگه متوجه بشید همسرتون اینجا رف ...

بنظرم من برای آقای متاهل اصلا درست نیست همچین چیزی !!

اولا آدم حس خاله زنک بودن و هول بودن از طرف میگیره 

دوما بنظرم خیانت فقط جنسی نیست یا تلفنی ،،،،،وقتی اینجا با خانوم های دیگه تبالل نظر و صحبت می‌کنی خودش یه جور خیانت هست !!

اون آقا اگه شمارو توی گروه آقایون ببینه که باهاشون دارید چت میکنید چه حسی داره ؟؟؟؟

خب منکه باهمچین چیزی مواجه شدم باید چیکار کنم؟ خودش بهم گفت و میدونه که من همه چیشو میبینم ولی با ای ...

راحت و صریح بگید دوست ندارید

من ازدواجم سنتی بود کاملا

ولی بابام انقدددد حساس بود که تا قبل از شوهرم هر خاستگاری پیدا میشد اصلا اجازه نمیداد بیان ولی شوهرمو چون جوابش بهش مثبت بود راه داد

منظورم اینه هرکسی رو راه ندین همسایه ناراحت میشه که بشه

میگه حرف بدی نمیزنم یا کار خطایی قرار نیست انجام بدم میگه تو همه چیو میبینی که ولی من خیلی ناراحت شد ...

قهر کردن نداره

قهر هیچ پیام خاصی به فرد نمیده

بشینید دلیل انتخابتون رو بگید

حالا من برعکس فک میکنم. 

پسری ک خونواده زیاد روش انرژی گذاشته سرمایه گذاشته به یه دست آورداییم رسیده، خونواده تو ازدواج بالاسرش میمونه . 

پسری ک خونواده اهمیت کمتری براش داده میگه برو هردختری و راضی کردی زنت بشه مام هستیم کنارت😅

شما خواستگاراتون خوب نبودن، فک کردی ایراد از سنتیه. کلا به هرآدمی بهاندید به هرکسی اجازه خواستگاری ندید

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
میگه من اگه میخواستم پنهون کاری کنم میرفتم بدون اطلاع تو یه اکانت میزدم که تونفهمی هر چی میگم حرف خو ...

بذار حضور داشته باشن

قول میدم دست از پا خطا کنن خودمون بزنیم تو دهنش