2777
2789
عنوان

از ازدواج سنتی متنفرممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 66 پست
مگه چندسالته خودت؟

۲۴

خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  .................  رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازدواج مدرنشم‌دیدیم که با اقاییی خانمی عشقم سروع میشه دو ماه بعد جلوی دادکاه میزنن تو سر هم طلاق میگ ...

باز اون میگه چوب خودمو خوردم یه مدت عشق رو تجربه میکنه

دیگه ازدواج سنتی باشه طرفم دوماه بعد طلاق بگیره یه فشار خاصی داره حس پوچی عجیبی داره

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ،

تحصیلاتت چقده

من دیپلمم انتظار داشتن تحصیلات ندارم از طرف اصلا ولی قیافم خوبه دیگه حداقل انتظار داشتم طرف یکم قیافش خوب باشه

خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  .................  رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق
باز اون میگه چوب خودمو خوردم یه مدت عشق رو تجربه میکنهدیگه ازدواج سنتی باشه طرفم دوماه بعد طلاق بگیر ...

خیلیییییی بده

باز اون میگه چوب خودمو خوردم یه مدت عشق رو تجربه میکنهدیگه ازدواج سنتی باشه طرفم دوماه بعد طلاق بگیر ...

اخه اسمش عشق نیست هوسه که یه مدت بوده

عشق خالص و پاک دوام داره

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

مهم نیس بابا ،برا دختر ممکنه هر خواستگاری بیاد من ۲۰ سالم بود آقایی ۳۷ ساله اومد همون لحظه مامانم بهش گفته بود دخترم نمیشه گفته بودن دخترت بچس نمی‌فهمه شما که عاقلین راضیش کنین 

ساکن کجایین شما؟

اصفهان

من دیپلمم انتظار داشتن تحصیلات ندارم از طرف اصلا ولی قیافم خوبه دیگه حداقل انتظار داشتم طرف یکم قیاف ...

تو متن گفتی کسایی که فاقد تحصیلات هستند میان

یکم باید آدم واقع بین باشه شرایط خودش رو هم ببینه‌

دانشجو پزشکی 

چرا به تحصیلاته؟

دوست من دیپلم داره شوهرش نمایشگاه ماشین دارن و وضعشون خوبه

نمیدونم فقط سواله برام

ولی راس میگی بنظرم 

یا باید چهره خیلی عالی داشته باشی یا تحصیلات یا خانواده

دوست منم خانوادشون خیلی پولدار بودن با اینکه خودش تحصیلات نداشت

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ،

خب توفامیل تونم پسر پولدار باشه میاد تورو میگیره دیگه اونطور که گفتی

پسرای فامیل ما همه از من کوچیک ترن دو تا بزرگ تر از من هست که اونام کلا به درد نمیخورن بیکارو بی عار خرجشونم گردن مامان باباشونه

چرا به تحصیلاته؟دوست من دیپلم داره شوهرش نمایشگاه ماشین دارن و وضعشون خوبهنمیدونم فقط سواله برامولی ...

همه چیز که پپل نیس نمایشگاهیا یه ادمای کلکی هستن بیا و ببین و پولشونم حرامه اکثرا