چون واسه پسرای خوب و تحصیل کرده و خوش قیافه و پولدارشون نمیرن جایی توی فامیل یا دوست و اشنا خودشون زنشون میدن در عوض واسه پسرای بیکارو سن بالا بدون مو و قد کوتاه و فاقد تحصیلات میسپرن و معرف که یکیو چیدا کنه تورو خدا مپرین بهم برا من که اینجوری بوده خیلی ناراحتم خیلییییی یکی اومد خاستگاریم تازه منم نسپرده بودم به معرف کلا همسایمون رفته بود منو معرفی کرده بود به مامانمگفتم من خاستگاری ک با معرفی بیاد نمیخام مامانم گفت حالا بزار بیاد تا همسایه بیخیال بشه گفتم باشه وقتی اومد سن بالاااا ۳۵ سالش بود خونه نداشت کارش بیخودی بود مو هاش داشت میریخت دندونای جلوش خراب قدش یه سرو گردن از منم کوتاه تر خودم ۱۵۸ اون دیگ از منه بخت برگشته کوتاه تر بود تازه به پسره گفتم تفاوت سنی ما زیاده پسره برگشت ب من گعت تو ام سنت کم نیست...تا دوروز گریه میکردم فقط😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔کاش سرمو میذاستم زمین میمردم
خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم ................. رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق
خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم ................. رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دیپلمم انتظار داشتن تحصیلات ندارم از طرف اصلا ولی قیافم خوبه دیگه حداقل انتظار داشتم طرف یکم قیافش خوب باشه
باز اون میگه چوب خودمو خوردم یه مدت عشق رو تجربه میکنهدیگه ازدواج سنتی باشه طرفم دوماه بعد طلاق بگیر ...
خیلیییییی بده
باز اون میگه چوب خودمو خوردم یه مدت عشق رو تجربه میکنهدیگه ازدواج سنتی باشه طرفم دوماه بعد طلاق بگیر ...
اخه اسمش عشق نیست هوسه که یه مدت بوده
عشق خالص و پاک دوام داره
کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید
مهم نیس بابا ،برا دختر ممکنه هر خواستگاری بیاد من ۲۰ سالم بود آقایی ۳۷ ساله اومد همون لحظه مامانم بهش گفته بود دخترم نمیشه گفته بودن دخترت بچس نمیفهمه شما که عاقلین راضیش کنین
خب توفامیل تونم پسر پولدار باشه میاد تورو میگیره دیگه اونطور که گفتی
پسرای فامیل ما همه از من کوچیک ترن دو تا بزرگ تر از من هست که اونام کلا به درد نمیخورن بیکارو بی عار خرجشونم گردن مامان باباشونه