2777
2789

اگر خارج از ایران بود میگفتم قطعا طبیعی چون ویدئو هاش رو دیدم و میدونم از همه لحاظ بهتره

اما شنیدم وضع زایشگاه های اینجا داغونه و همه براشون فقط یه خاطره بد میمونهواز روزی که قراره بهترین روزشون باشه

من نمیگم که قراره اتفاقی که واسه من افتاد واسه همه بیفته من باهمه شرایط نرمال قدبلند لگن خوب از ۳۶هفته بکوب چقدورزش کردم پله بالاپایین کردم دکترمیگفت همه برازایمان طبیعی عالیه ولی هیچکس حتی ینفربه من نگلت زایمان طبیعی جون بچرو به خطر میندازه که اگه یک درصد میدونستم اینجوریه ازهمون اول بدون درنگ میرفتم سزارین اینقدرم خودمواذیت نمیکردم من ۳۹هفته وچهارروز کیسه آبم ترکید رفتم بیمارستان سریع سزارین اورژانسی شدم بچه مدفوع کرده بود رفته بود توریش بقدری حالش بد بود که خدا دوباره به مابرش گردوند روزای اول زایمانم که میتونست چقدشیرین باشه وحشتناک ترین شد بچه دوهفته بستری شد ومن تواون دوهفته چنان آسیب روحی دیدم که تا چندماه خودمو پیدانکردم حرفی که هیشکی به من نگفتو بهتون میگم طبیعی خوب وعالی وال وبل ولی هیچ چیزی توش مشخص نیست که قراره چقدر درد بکشی دوراز جون بچه توکانال زایمان گیرکنه اکسیژن بهش نرسه یامثل پسرمن مدفوع کنه اقا شیک ومجلسی برو سزارین شواگه عوارضیم باشه واسه مامان نه بچه فک کنم هرمادری حاضرباشه خودش آسیب ببینه تابچش کی تاحآلا حتی یک مورد شنیده که توسزارین بچه آسیب دیده باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دیدم هی هرچی سرچ میکنم و کتاب میخونم به طبیعی میرسم.خیلی هم میترسیدم.گفتم نه.اینا می‌خوان ما رو شستشو مغزی بدن.😅رفتم به انگلیسی مقاله خوندم ...باز دیدم لامصب همه میگن طبیعی.با کلی دلیل علمی و این حرفا.از اونور دو تا از آشناها تو دو تا کشور دیگه زایمان داشتن...یکی آمریکا یکی ایتالیا.اونا هم میگفتن اونجا سزارین فقط مال وقتیه که یه مشکلی بوجود اومده و همه خیلی عادی میرن طبیعی...دیگه خلاصه فهمیدم ...اگر بخوای کار درست رو در حق خودت و بچه ت انجام بدی از نظر علم پزشکی،باید طبیعی بیاری.اما از نظر نی نی سایتیها، فقط و فقط سز