2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

154 بازدید | 17 پست

خانوما بعد از سه سال و نیم که از ازداجم گذشته این ماه برای اولین بار اقدام کردیم برای بارداری .هر کاری میکنم استرسم کم نمیشه تو طول اقدام استرس نداشتم الان که به روزای پریودیم دارم نزدیک  میشم استرس دارم که نکنه پریود شم . برام دعا کنین لطفا🥰

استرس سمه عزیزم 

مدام آیه الکرسی بخون 

منم برات خوندم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک اخر منو بخون مربوط ب بی بی چک قبل موعدم هست

علایم رو گفتم،با اولین اقدام  بعد ۲ سال ازدواج باردار شدم 

ایشالا بارداری

نبودی ماه بعد با کیت تخمک گذاری اقدام کن فوری بگیره

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

استرس برا چی اصن استرس نداشته باش بلاخره یروز همه مادر کیشن چ دیر چ زود اینو کسی داره بت میگه ک بعد پنج سال تازه چهارماهه نتیجه گرفته😂بخدا من اصن حتی دکترم نمیرفتم یبار رفتم گف سالمید هر دو تون بوسیدم گذاشتم کنار همش ب ورزش و اینجور چیزا اهمیت میدادم یروزم بدون اینکه انتظار داشته باشم دیدم عه بییی چکم دو خط شد😍😅

❤️

تاپیک اخر منو بخون مربوط ب بی بی چک قبل موعدم هستعلایم رو گفتم،با اولین اقدام بعد ۲ سال ازدواج بارد ...

منم با کیت تخمک گذاری اقدام کردم دوتا رابطه آخرم کیتام قرمز قرمز بودن

ایشالا باردار میشی بعد بچه استرس داری کاش این ماه پریود شم 😂😂😂

تجربه من اینکه اصلا بهش فک نکن مثلا اگه میخای بگو ۱ کیلو وزن کم کنم و کلا کلاس هنری برو خودش میشه حتما

من نزدیک موعد کمر درد شدید گرفتم گفتم هیچوقت پریودم اینطوری نبود نصف شب رفتم بیمارستان گفتن آزمایش خون هم روتین ه باید بگیریم گفتن ن بابا لازم نیس نیم ساعت بعد گفت خانم بارداری شوهرم گریه کرد از خوشحالی و شوک

❤️‍🔥
منم با کیت تخمک گذاری اقدام کردم دوتا رابطه آخرم کیتام قرمز قرمز بودن

ایشالا گرفته برات

منم با کیت باردار شدم این ماه ۵ روز قبل موعدم بی بی چکم مثبت شد

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
ایشالا باردار میشی بعد بچه استرس داری کاش این ماه پریود شم 😂😂😂تجربه من اینکه اصلا بهش فک نکن مثلا ...

منم الان یه هفته مونده به موعدم کمر درد و یه کوچولو علائم پریودی دارم برا همین استرس دارم یه مقداری