میگه که رفته حمام کل موهای بدن یعنی سینه حتی کمر رو با پودر نوره زده.تا حالا هم اینکار نمی کرده.بعدم خیلی از قیافه خواهرم ایراد میگیره.بنطرتون روانیه یا خیانت میکنه؟عادیه این کار؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما خانومی.این که یه آقا تمام موهای بدنش رو یک دفعه با نوره بزنه عجیبه بنظرم
من مردم خانم
هیچیم عجیب نیست
کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید
کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید
اخه اصن مردا با هفتصدکیلو پشم خیانت میکنن چ ربطی ب موی کمر و سینه داره خیانت 😂
همینو بگو
ما مردا هر کاری کنیم گیریم
من بخاطر باشگاه که میرم مجبورم موهامو بزنم همیشه
دلیل نیست دارم خیانت میکنم
خیانت هست ب نظر من چون یادمه ی نفر همین طور بود طرف سال ب سال حمام نمیرفت بعد یهو هفته ایی ک هفت رو بود عین اردک تو حمام بود بعد همه موهای بدنش هم میزد😐😐😐بعد خانمش مچشو گرفت دید گوزو اقا داره خیانت میکنه البت اینم بگم همه هم مثل هم نیستند بازم مواظب باشع
(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶♀️☝فردا را ب او بسپار👍