2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم علایمش عجیبه نظر شما چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 71 پست
یعنی منم موهای بدنمو میزنم دارم خیانت میکنم ؟این چه فکت مسخره ای هست ؟

اخه اصن مردا با هفتصدکیلو پشم خیانت میکنن  چ ربطی ب موی کمر و سینه داره خیانت 😂

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خانومی.این که یه آقا تمام موهای بدنش رو یک دفعه با نوره بزنه عجیبه بنظرم

من مردم خانم

هیچیم عجیب نیست

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

اون کاربر اقاس😂

منم مردم 😐

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

اخه اصن مردا با هفتصدکیلو پشم خیانت میکنن چ ربطی ب موی کمر و سینه داره خیانت 😂

همینو بگو

ما مردا هر کاری کنیم گیریم

من بخاطر باشگاه که میرم مجبورم موهامو بزنم همیشه

دلیل نیست دارم خیانت میکنم

ولی اسی مردا باسگاه میرن باید کامل موهای بدنشون و بزنن بعضیام فقط دست وپارو میزنن شوهرمنم میزنه  

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

همینو بگوما مردا هر کاری کنیم گیریممن بخاطر باشگاه که میرم مجبورم موهامو بزنم همیشهدلیل نیست دارم خی ...

منم ب ذهنم رسیدباشگاه ثبت نام کرده 

خیانت هست ب نظر من چون یادمه ی نفر همین طور بود طرف سال ب سال حمام نمی‌رفت بعد یهو هفته ایی ک هفت رو بود عین اردک تو حمام بود بعد همه موهای بدنش هم میزد😐😐😐بعد خانمش مچشو گرفت دید گوزو اقا داره خیانت میکنه البت اینم بگم همه هم مثل هم نیستند بازم مواظب باشع

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

2810