2777
2789
عنوان

بچه ها گربه میخوام بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 52 پست

بیار ولی بعنوان کسی که پنج ساله داره جای بچه رو نمیگیره

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیار ولی بعنوان کسی که پنج ساله داره جای بچه رو نمیگیره

میدونی خودمن واقعا نمیخوایم، یعنی از ته ته ته ته ته دلمون نمیخواد بچه بیاریم، بچه همون ۲ سال اولش جذابه ک نی نی کیوته، تا صدسال نمیرم زیر بار مسئولیتش الان ۸ سال خوردی ازدواج کردیم نیاوردیم خلا هم حس نکردیم درصدی 

میدونی خودمن واقعا نمیخوایم، یعنی از ته ته ته ته ته دلمون نمیخواد بچه بیاریم، بچه همون ۲ سال اولش جذ ...

سر پیری بچه جمع نمیکنه پول جمع میکته آدمو، آلت دست نمیارم بازیچه نمیارم اون تو این مملکت 

نگهداریش سخته شوهر و دختر منم عاشق گربه هستن ما آوردیم من پس دادمش خونه رو به هم میریزه شبا تو خونه ...

پرشین بود؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

سر پیری بچه جمع نمیکنه پول جمع میکته آدمو، آلت دست نمیارم بازیچه نمیارم اون تو این مملکت

خخخ 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

میدونی خودمن واقعا نمیخوایم، یعنی از ته ته ته ته ته دلمون نمیخواد بچه بیاریم، بچه همون ۲ سال اولش جذ ...

چرا مشاوره نمیری این که هشت ساله ازدواج کردی واز مسؤلیت دوست داری فرار کنی یعنی یه مشکلی هست 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
چرا مشاوره نمیری این که هشت ساله ازدواج کردی واز مسؤلیت دوست داری فرار کنی یعنی یه مشکلی هست

مشاوره چرا، بنظرم فرزند داشتن دیگ تو این زمونه یک وظیفه نیست یک انتخابه،. مث ازدواج کردن، اونم انتخابه اجباری نیست

آره خیلی گشادن 🤣 ولی عجیب ریزش مویی دارن

آره ولی موهاشو بزنی دیگ ریزشم نداره فقط پرشین عروسکی خوبع بخری انقدر نازه ک منم هوس کردم بخرم ولی خب مسئولیت داره یه هزینه زیادی ام باید بکنی همیشه براش واکسن فلان  علافیش  ما مسافرتم زیاد میریم واس کسی خوبه ک زیادنره جایی دوستم درسال یبار میخان برن مسافرت ۱ و۵ هزینش میشه میده به یه جایی واسه نگهداری 

مشاوره چرا، بنظرم فرزند داشتن دیگ تو این زمونه یک وظیفه نیست یک انتخابه،. مث ازدواج کردن، اونم انتخا ...

ببینید من روانشناس نیستم ولی یه مدت کتاب‌های روانشناسی زیاد میخوندم این حس نفرت از بچه و نا امیدی ریشه در کودکی شما داره بهتره که مشاوره برید

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
ببینید من روانشناس نیستم ولی یه مدت کتاب‌های روانشناسی زیاد میخوندم این حس نفرت از بچه و نا امیدی ری ...

نفرت ک نهههه🤣 نی نی میبینم انقد ماچ‌ش میکنم ک گریه میکنن از دستم، خودم نمیخوام بچه داشته باشم دست برقضا شوهرمم از من بدتره میگ مسؤلیت بچه سنگینه اشتباهه آوردنش تو این دنیا 

آره ولی موهاشو بزنی دیگ ریزشم نداره فقط پرشین عروسکی خوبع بخری انقدر نازه ک منم هوس کردم بخرم ولی خب ...

عروسکی و میگن دال فیس خیلی نازن، مجردی؟ معمولا مامانا نمی‌ذارن🤣

طرز فکر منم همینه حالا اینجا میام بقیه رو نصیحت میکنم بچه بیارین وگرنه مثل درخت بی ثمر میمونین🤣 ولی اگه بچهٔ خوبی باشه ۱۰ سالگیشم جالبه مثلا ولی در کل نمیتونم موقعیت بچه و والدین رو حس کنم الان مامان خودم از بس میگه عروس بشم بدم اومده که چرا نمیتونه منو تحمل کنه تو خونش اگه منم نتونم بچمو تحمل کنم چی

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

2810