2777
2789
عنوان

بچه ها گربه میخوام بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 52 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما نمیخواد شعورت رو نشون بدیوقتی کسی بعد از هشت سال از مسولیت بچه داری فرار میکنه یعنی چی؟ یعنی ی ...

وقتی هیچی از خلقوخو و روانشناسی نمیدونمی ساااااکت شو‌ تو ده بیار به بقیه کار نداشته باش

اونجا برم ک مستقیم میگن برو برا بچه اقدام کن 😶 میدونم جوابشون چیه، مخصوصا با داستان کمبود جمعیت جوو ...

اگر منظورتون روانشناس اسلامی هست باید بگم هیچ فرقی با روانشناس ندارن اما خیلی کاربردی تر از این روان‌شناس‌ها هستن شاید تو سه جلسه  مشکل رو حل کنن 

کلیپهای دکتر عزیزی رو نگاه کنید خیلی خوب وروان صحبت میکنه امیدوارم دیدگاهتون رو نسبت به روان‌شناس‌های اسلامی عوض کنه موفق باشید❤️

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
وقتی هیچی از خلقوخو و روانشناسی نمیدونمی ساااااکت شو‌ تو ده بیار به بقیه کار نداشته باش

خیلی ب تصمیمم فکر کردم تنهایی هم این تصمیم نگرفتم لحظه لحظه ش شوهرم بوده شوهرم اشناعه از بچگی هم دیگ رو می‌شناختیم، 16سالش بود یادمه میگفت دلم نمیخواد بچه بیارم هیچ وقت منم بدتر اون درتخته شدیم 

استارتر ببخش همه را لایک کردم

منم با نظرت موافقم

هرچند من پسر ۲۹ ساله ودختر ۱۷ ساله دارم

خواهرم ۴ تا بچه داره

هر روز زنگ میزنه واز مشکلاتشون با گریه حرف میزنه

تو مملکتی که فقط تو مسئول باشی وکسی هوات را نداشته باشی بچه داری میشه سم خالص

من حتی بعد از مشکلات فقط به انقراض خانوادگی فکر کردم.

این همه تاپیک بی احترامی به بزرگترها را که میبینم حالا از مادر وپدر گرفته تا دایی ومادربزرگ وخاله وپدرشوهر ومادرشوهر، میفهمم تربیت سخت تر از این حرفهاست.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
استارتر ببخش همه را لایک کردممنم با نظرت موافقمهرچند من پسر ۲۹ ساله ودختر ۱۷ ساله دارمخواهرم ۴ تا بچ ...

فداتشم عزیزم بزرگواريد، دقیقا همون داستان کمیت کیفیت میشه، واقعا این تفکر ک بچه آدم روجمع میکته اشتباهه بچه هم زندگی خودش رو داره، خیلی لطف کنن ب آدم سرپیری نوبتی میشی، هرکس سر نوبتش ازت نگه داری میکنه جلو چشم خودم پدرشوهرم همینجور شد مادربزرگم همینجور شد پدربزرگم همینجور شد، فقط ب این فکر میکنم اگ خدایی نکرده با این جنگل مریضی اتفاقی برا اون بچه بیوفته منم میمیرم... پس برا خودم با دستا خودم نقطه ضعف درست نمیکنم