2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همین حدودام 

الان فک کنم ۵۳ باشم اما به نظرم یه کم بیشتر بهتره برام 

البته وزن یه جوریه برای همه نمیشه نسخه یکسان پیچید بعضیا استخوناشون سنگینتره وزنشون به چشم نمیاد اونا باید بیشتر بشن

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
من همین حدودام الان فک کنم ۵۳ باشم اما به نظرم یه کم بیشتر بهتره برام البته وزن یه جوریه برای همه نم ...

اگه استخون ریز باشه وزن ب چشم میاد؟؟ 

بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات
اگه استخون ریز باشه وزن ب چشم میاد؟؟

نمیدونم به ریزی یا درشتی بستگی داره یا نه مثلا من و دخترعموهام هر سه مون تقریبا ظاهر استخون بندیمون یکیه و همقدیم ولی مثلا با وزن ۵۰ یکیمون خیلی پر دیده میشه سایزش میشه ۳۸ یکیمون میشه ۳۶ اون یکیمون لاغرتر که اون استخوناش سنگینه 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
فک کنم برعکس باشه

نه تو وزن برابر هرچی استخون وزنش کم تر باشه ادم انگار تپل تره چون وزنش توی گوشت و عضله و چربیه 

نه صورت و باسنم از بقیه جاها بزرگتره استخوان بندیم ظریفه

نه عشقم خوبی

بازم یه دکتر تغذیه برو تا مطمئن شی

به حرف اینو اون نباش که زندگیت بعدا مثل من سر همین لاغری و چاقی نره رو هوا

من همه چی رو یادمه . اگه یادم نبود ، اینقدر برام سخت نبود 🪽🩵 🐳