2777
2789
ن نمیخوام😂

😂😂😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرچی فوبیا بگی من دارمفوبیا ارتفاع سطح شیب‌دار ماشین جیپپرندگان و پر پرندگان مکان های تنگ و تاریک آب ...

یاااا خدااا تو که از همه چی میترسی پس از چی نمیترسی

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

من از دریا میترسم خصوصا توی شب و آسمان وقتی شب نگاه میکنم ابری و قرمز باشه حتی صدای دریا رو میزارم گوش میکنم تصور می‌کنم ک وسط دریا تنها هستم از ترسم سریع قطع میکنم

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
یاااا خدااا تو که از همه چی میترسی پس از چی نمیترسی

آره 🥺من خیلی فوبیا دارم اونم شدید ترین نوعش یه بار دوران نامزدی داشتیم تو پارک راه میرفتیم دوتا بچه توپ بازی میکردن یکی توپ رو شوت زد اومد طرف من آنچنان جیغی زدم که نگو شوهرم میدونه فوبیا دارم همش میگفت چیزی نیست چیزی نیست نترس😂یا قالی برای خونه ام میرفتم بخرم اصلا تو قالی فروشی نرفتم تو ماشین نشستم عکس فرستادن دیدی این قالی ها صاف از بالا تا پایین آویزون هستند کم ورق میزنن بعدی؟ من خییییلی میترسم چون بلند و گنده هستند این فوبیای منه اگر برم کنارشون سرگیجه میگیرم چشام سیاهی میره نفسم تنگ میشه فقط باید بشینم🤦‍♀️

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

گربه حتی عکسش روح از بدنم خارج میشه و ارتفاع و پل هوایی

منم از ارتفاع بشدت میترسم ،،از استرس خودمو میندازم پایین بدون اینکه بخوام ،،یه بار فقط یباااار تو عمرم پل عابر پیاده رفتم بخدا اون بالا وسط پل پاهام قفل شدن اینقد جیغ وداد کردم بزور منو اوردن پایین هی میگفتم الانه که بیفتم با اینکه اصلا راهی نداش برا افتادن

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
آره 🥺من خیلی فوبیا دارم اونم شدید ترین نوعش یه بار دوران نامزدی داشتیم تو پارک راه میرفتیم دوتا بچه ...

وووووااااییی مگه میشه 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

فوبیای اقیانوس و دریا و اب با عمق زیاد 

فوبیای حیوانات و لمسشون 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
وووووااااییی مگه میشه

دیگه شده متاسفانه...من زیر دوش میرم چشامو نمیبندم اگر ببندم سریع تصویر دریا میبینم که قشنگ وسطش گیر افتادم دارم میون این همه آب سرد غرق میشم اصلا چشام نمیبندم