2777
2789
به ما اصلا کمک نکرده به اونا خونه ماشین مغازه همه چی دادهماشینشون خارجی بالای میلیارد قیمتشه شایدم ۲ ...

واای چقدر رودارن😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫🤕🤕

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نههههه حالم بده فعلا دارو میدم اگه تا پس فردا خوب نشد میبرم برا تخلیه 😔😔😔😔اعصابم خورده پای دخترم ...

خداکنه خوب بشه آخه خیلی کوچولو هست

برخلاف بقیه که میگن نی نی سایت سم واینستاگرام اتلاف وقت هست به نظرم نی نی سایت واینستاگرام یک دانشگاه بزرگ هست که میتونی درمورد زندگی خیلی چیزها ازشون یاد بگیرین 😍 

برادرشوهرم گفت به اون اقای گوه میخوای بدی مغازتو ؟ از مغازت فلان قدر اجاره میگیری مگه دیوونه ای ؟ اق ...

بفد بحث ادامه پیدا کرد 

جاریم اخرش با جیغ و داد گفت من نمیدونم اگه چیزی به اونا بدین من طلاق میگیرم میرم بچه هارم میندازم سرتون 🙄🙄🙄🙄پدرشوهرم چون خیلی ادم ساکت و باحصوصله ایه هیچی نمیگفت ولی اخرش گقت به تو چه مربوطه خودم کار کردم اصلا میخوام مالمو اتیش بزنم بدم به همه تو نمیتونی دخالت کنی ولی با ارامش گفت

اخرش بحث بالا گرفت برادرشوهرم بچش فک کنم شلوغی میکرد اونو کتک زد بحث خیلی بالاتر گرفت گفت میرم خودمو اتیش میزنم مثل اون پسره اگه چیزی به اقای گوه بدی 

به شوهرم میگن اقای گوه چون شوهرم خیلی کم حرفه فک کنم وگرنه دلیلی نمیبینم چون شوهرم خیلی ادم خوبیه همه پشت سرش قسم میتورن تو شهرمون الان ادامه رم‌میگم 

بفد بحث ادامه پیدا کرد جاریم اخرش با جیغ و داد گفت من نمیدونم اگه چیزی به اونا بدین من طلاق میگیرم م ...

اگه پدرشوهرت ب حرفشون گوش کرد از کوره در نرو اروم و نه طلبکار باهاش صحبت کن کمکتون کنه. اگه نکرد اونوقت توام سلیطه شو

بفد بحث ادامه پیدا کرد جاریم اخرش با جیغ و داد گفت من نمیدونم اگه چیزی به اونا بدین من طلاق میگیرم م ...

بعد شوهرم خیلیییی ناراحت شد خیلییی زیاد 

گرفتم گوشی زو از دستش قطع کردم

یکی دو ساعت ک گذشت شوهرم زنگ زد له باباش گفت فزدا به اون مغازت تعمیرکار میبرم بعدش بذاری برای فروش پدرشوهرم گقت برادرت سر این موضوع خیلی اذیتم میکنه میخواست حتی کتکم بزنه میترسم ابروی چندین سالم‌بره 

ما یکی عین اینو تو خونمون داریم میخواستن واسه ما خونه بسازن همین که زمینشو خریدن برادرشوهرم اومد خونه ی پدرشوهرم قیامت کرد ،خیلی هم رک میگفت من میترکم اگه خونه رو واسه اینا بسازید ،اخرشم خونه ی منو ساختن دادن به اونا 

اگه پدرشوهرت ب حرفشون گوش کرد از کوره در نرو اروم و نه طلبکار باهاش صحبت کن کمکتون کنه. اگه نکرد اون ...

نمیخوام  واقعا هیچی ازشون نمیخوام فقط شرشونو کم کنن جاریم اینا بخدا روانیم کردن از جاکفشیمون هم جادو پیدا کردم دعای جدایی 

بعد شوهرم خیلیییی ناراحت شد خیلییی زیاد گرفتم گوشی زو از دستش قطع کردمیکی دو ساعت ک گذشت شوهرم زنگ ز ...

بگو ابروی چندین سالت نره اما حق بچتو بخاطر بی منطقی و حسادت بقیه ندی. شماهم مثل اونا بشین تا ازتون بترسن

2810