2777
2789

قضیه از این قراره که پدرشوهرم خونه ماشین مغازع به برادرشوهرم داده الان ما داریم یه خونه سه طبقه میسازیم میحواد به ما هم کمک کنه تا راحت تر خونه رو بسازیم تمومه و شوهرم از بچگی خودش کار کرده خونه مغاطه ماشین همه چی برا خودش خریده مثل برادرشوهرم مفتی صاحب همه چیز نشده و کلی تلاش کرده حتی پدرشوهرم خرج برادرشوهرم اینارو میده 

چند روز پیش شنیدیم برادرشوهرم گفته اگه پول یا مغازه بدی بهشون خودمو میکشم نمیخوام اونا بیشتر از این پیشرفت کنن

یکم پیش سر شام شوهرم با باباش کار داشت زنگ زد بهش بعد که قطع کرد دیدیم پدرشوهرم دوباره زنگ زد بعد دیدیم پشت سر ما حرف میزنن پدرشوهزم اصلا جوابشونو نمیداد در ادامه تایپ میکنم حرفاشونو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پای دخترتون خوب شد ؟نگرانش بودم

برخلاف بقیه که میگن نی نی سایت سم واینستاگرام اتلاف وقت هست به نظرم نی نی سایت واینستاگرام یک دانشگاه بزرگ هست که میتونی درمورد زندگی خیلی چیزها ازشون یاد بگیرین 😍 

برادرشوهرم گفت به اون اقای گوه میخوای بدی مغازتو ؟ از مغازت فلان قدر اجاره میگیری مگه دیوونه ای ؟ اقای گوه منظورش شوهرم بود

پدرشوهرم گفت بیشترشو به شما دادم دیگه اونم گفت من پسر بزرگتونم جاریم هم‌گفت من چندین سال پیش شما زندگی کردم حقمه خونه ماشین بدین بهم اون خانوم افاده ای(من) از وقتی عروسیش شد طاقچه بالا گذاشت رفت خونه جدا گرفت حودشم به کم راضی نمیشه حریصه بابای بدبختشو مجبور میکنه هر روز واسش ماشین بخره 🙄🙄🙄🙄

در اصل دارن میسوزن چون ما یه اپارتمان دیگه هم داریم توش ساکنیم و داریم یه خونه دیگه هم مییازیم

الان ادامه رم میگم‌چیا گقتن

پای دخترتون خوب شد ؟نگرانش بودم

نههههه حالم بده فعلا دارو میدم اگه تا پس فردا خوب نشد میبرم برا تخلیه 😔😔😔😔اعصابم خورده پای دخترم یه طرف این حرفو حدیث ها یه طرف

به اونا بیشتر کمک کرده؟؟؟

به ما اصلا کمک نکرده به اونا خونه ماشین مغازه همه چی داده

ماشینشون خارجی بالای میلیارد قیمتشه شایدم ۲ میلیارد

اونا چندین سال مفتی تو خونه شوهر من نشستن بعد درشوهرم با یه قیمت خیلی ارزون خونه شوهرمو خرید برای اونا 

2810