2777
2789
داداش نیستم عزیز یه مادرم که اگه دختر داشتم تو این سن تشویقش میکردم سرش تو درس و دانشگاه باشه تا پیش ...

کی گفته همه پسرا نگاه هوس آلود دارن ؟ چ طرز فکر پوسیده ای داری بیچاره دخترت

..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به اینا فقط باید خندید معمولا هم تعدادشون کمه از هر سی چهل نفر یکی انقد فضول و عقب موندس که به بقیه ...

به امضات نگاه کن ...جواب آدم دو شخصیتی رو نمیدم چون فازشون رو درک نمیکنم

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

ولی بنظرم استفاده از لباس شخص دیگ درس نیس🥲هم از نظر بهداشت هم انرژی داره خو هر شخصی

گاهی لازمه

بنظرم آثقا اول رابطه ببینه این خانم چقدر لباس هایش متنوع هست ناخودآگاه میگه دختر ولخرجی هست اگه می‌خوامش باید درآمد خوبی داشته باشم و براش خرج کنم چون قبل من هم عالی زندگی کرده 

این تجربه منه

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

به امضات نگاه کن ...جواب آدم دو شخصیتی رو نمیدم چون فازشون رو درک نمیکنم

طرز فکر تو برای خودت نگه دار برای بیست سال کوچیکتر از خودت شیر نشو برو به همون دخترت تعیین تکلیف کن نخ دختر ملت 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

کی گفته همه پسرا نگاه هوس آلود دارن ؟ چ طرز فکر پوسیده ای داری بیچاره دخترت

کاش اونقدر که به فکر پول خرج کردن برا لاغری و ابروت و صورتت بودی با پولت دو تا کتاب بخری وطالعه کنی تا بدونی مردی که نگاه هوس آلود نداره به اعتقادات و طرز تفکر یه دخت نگاه میکنه نه به پوشش و صورتش 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

کاش اونقدر که به فکر پول خرج کردن برا لاغری و ابروت و صورتت بودی با پولت دو تا کتاب بخری وطالعه کنی ...

وااااای چقدر احمقی 

یا میری امضا می‌خونی یا تاپیک انقد بخون تا چشمت دربیاد مادر روانی

..

اسی ی تاپیک دارم درمورد استایل برو بخون

وقتی یادبگیری استایل شخصیتو پیدا کنی و نکات استایلی رو بدونی با ی شومیز و شلوار میتونی چنتا استایل متفاوت داشته باشی

نبعضیا فک میکنن باید هربار سرتاپا عوض کنن لباساشونو

امااا با تغییر شومیز یا مانتو فقط میتونی چنتا ست بزنی

اگ بدونی فرم بدنت چیه و لباس مناسبشو پیدا کنی

و ایتمای بیسیک بگیری ک از مدنیوفتن و سعی کنی با کیفیت بگیری میتونی سالها استفاده کنی

مثلا ی شومیز رو با شلوارای مختلف و اکسسوری های مختلف میتونی استفاده کنی

...
کاش اونقدر که به فکر پول خرج کردن برا لاغری و ابروت و صورتت بودی با پولت دو تا کتاب بخری وطالعه کنی ...

ی زن ۴۰ ساله بجای اینکه اومدی تو سایت برو ب دخترت برس 

فک کنم ۴۰ سال رو هم رد کردی 

اونقدر مشکلت حاده ک تو امضات هم از بحث و جدل نوشتی ، بیچاره دختر و شوهرت خیلی رو مخی و سوژه😂

..
وااااای چقدر احمقی یا میری امضا می‌خونی یا تاپیک انقد بخون تا چشمت دربیاد مادر روانی

خواستم حرفت رو برگردونم به مادر خودت ولی شعورم اجازه نداد چون مادر بیچاره تو اونقدر در حقش ظلم شده که تو دخترشی

شما ازونایی هستی ک فک کنم سالی یکبار هم دوش نمی‌گیری 

ریپ نزن حالم بهم خورد اول صبحی

..
خواستم حرفت رو برگردونم به مادر خودت ولی شعورم اجازه نداد چون مادر بیچاره تو اونقدر در حقش ظلم شده ک ...

فقط ی آدم روانی تو این تاپیک افتاده ب جونم 

ولی چندین نفر تو تاپیک زدن تو برجکت ، بیچاره همون مادرت 

وقت خودمو با یک روانی نمی‌گیرم متوهم

..
2810