2777
2789
عنوان

مادرشوهرم جلو من جاریمو گذاشت رو سرش

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 41 پست
نه عزیزم زبون داشته بااااااش هزار متر اما بی احترامی نکن منم خیلی وقتا حماقتا و رفتارای اشتباهشونو م ...

اره دیگه ی چند بار این اواخر جوابشو میدادم ناراحت شده بود براهمین اخرین بار گفت طایفه شما بدجنسن 

مثلا جلو من عروساشو تعریف میکرد اوایل میخندیدم اما یبار خیلی تحقیر کردم همش میگفتن فاطمه باکلاسه اهل برند و فلانه منم گفتم چطور اهل برنده که دستبند بدل دستش میکنه دیگه داشتن جر میخوردن 

دقیقا منم بر خلاف میلیم خیلی بخاطرشون اذیت شدم درصورتی که شش متر زبون دارم میتونسم از خودم دفاع کنم ...

توهین و اینا نه، ولی اگه رفتارشون اذیتت کرد بگو هیچ اشکالی نداره... با اعتماد بنفس بخوبی بهشون بگو 

مثلا بگو با توجه به اخلاقی که ازتون سراغ دارم،باورم نمیشد همچین رفتاری داشته باشید و فرق بزارید بین عروسا،،، در حالیکه اونا با شوهراشون ما هم با شوهرمون خوشبختیم، پس این حرفا معنی نداره و اینکه آخه معنی این رفتارآی طعنه آمیز شما چی میتونه باشه!؟ 

تو میدونی چه دردشونه، اما به روت نمیاری! اما حرفتم زدی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دیگه ی چند بار این اواخر جوابشو میدادم ناراحت شده بود براهمین اخرین بار گفت طایفه شما بدجنسن مثل ...

عزیزم اینا نه فاطمه رو باکلاس میدونن نه چیزی، از اون بعنوان ابراز استفاده میکنن برا رسیدن به هدفشون که حالا مثلا گرفتن حال شماست،،، 

دقیقا این تجربیاتو داشتم بعد فهمیدم اونا از اون یکی جاری فقط سوءاستفاده ی ابزاری میکردن، دقیقا زمانی که من پیششون بودم، وقتایی که من نبودم اون یکی جاری رو نگاشم نمیکردن...‌ 

پشت سرم گفته بود دیگه که پسرمو دزدیده پسرمم برام مرده چون اینو گرفته براهمین با اینکه پولدارن و برا ...

بیخیالشون شو

پیشرفت شخصی بکن

تلاش کن برای زندگیت و این شوهری که داری

ما تو فامیلمون داشتیم

دختر رو نمیخواستن زیاد باب سلیقه شون نبود

و برای پسر واقعا کار خاصی نکردن

پسره واقعا زحمت کشید سال ها

و خانواده دختر حامی مالیشون بودن بیشتر

شما امتیاز اینو داری که شوهرت در اختیارته

جاری هات این امتیاز و ندارن

خودتو درگیر این چیزایی که خوره ی روح هستن نکن

خودتو زندگیتو همسرتو بکش بالا

ارزششو داره

سرت بلند باش پیش اونا

تا مجبور نشدی نرو تو جمعشون

مگه مهمونی های بزرگ

و با سیاست تو جاهایی که باید باشی باش

جوری برخورد کن که انگار برات اهمیت ندارن

یعنی احترامتو بذار

و از طرفی در سکوت درونی خودت لذت ببر

انگار نشنیدی 

و به نکات مثبت خودت فکر کن

به هدف بزرگی که قراره بهش برسی

و اونا ازش بیخبرن

خیلی مشکلات ایرانیا از تو هم بودن زیاده

بنظرم فقط تو جمع های بزرگ باهاشون باش

نه جمع خصوصی که فرصت زدن حرف داشته باشن

ولی جدا رفت و آمدتو کنترل کن جانم

لزومی نداره با خانواده ای که مخالفتن بری بیای

گور باباشون

جایی باش که دوست داشته باشن

حواست به خودت باشه

اینارو هم برو به مشاور بگو تخلیه شو

۱۴۸۰ رایگانه

سر شوهرت خالی نکن

شوهرتو تو دستت نگه دار

جوری برخورد کن که انگار برات اهمیت ندارنیعنی احترامتو بذارو از طرفی در سکوت درونی خودت لذت ببرانگار ...

مرسی که وقت گذاشتی همه حرفاتو چند بار میخونم که یادم بمونه 

فقط یبار زنگ زدم به همین مشاوری که میگی وسط گریه هام قط کرد از اولشم میگفت ولشون کن برات مهم نباشن بعدم قط کرد 

عزیزم اینا نه فاطمه رو باکلاس میدونن نه چیزی، از اون بعنوان ابراز استفاده میکنن برا رسیدن به هدفشون ...

اره ایناهم خداشاهده همینن و من اینو همون سال اول فهمیدم 

اما اونا نمیدونن که من میدونم همه کاراشون تظاهره از این لجم میگیره

مرسی که وقت گذاشتی همه حرفاتو چند بار میخونم که یادم بمونه فقط یبار زنگ زدم به همین مشاوری که میگی و ...

اره دقیقا

چندبار ز بزن تا با ی دلسوزشون صحبت کنی

برای منم پیش اومده

رایگانه دیگه

این چیزارو هم داره

اره ایناهم خداشاهده همینن و من اینو همون سال اول فهمیدم اما اونا نمیدونن که من میدونم همه کاراشون تظ ...

اتفاقا خوب میدونن، واسه همین حرصتو درمیارن

ببین من بعد چندسال به این نتیجه رسیدم که اصلا و ابدا رفتار و حرفاشون برام مهم نباشه 

برو کلاسای مختلف و اصلا نبینشون به مرور کاملا خودشون و رفتاراشون از ذهنت پاک میشن...

اگه شوهرت خوبه، اصلا اینا و رفتاراشون برات مهم نباشه بچسب به زندگیت و حالشو ببر 

پدر و مادر پسر همیشه فکرمیکنن بچه شونو از چنگشون درآوردی😆

اتفاقا خوب میدونن، واسه همین حرصتو درمیارنببین من بعد چندسال به این نتیجه رسیدم که اصلا و ابدا رفتار ...

دقیقا منم دیگه کات کردم و قصدم اینه فقط مجلسای مهم برم 

بعد ببین ی اخلاقی هم دارن اینه از اول برا مهمونی و عروسی و تولد و شب چلهو افطاری هرچی 

فقط به شوهرم زنگ میزنن واکنشم چی باشه چون حقیقتا ازینکارشون بدم میاد بعدم که میرم بی محلی میکنن

دقیقا منم دیگه کات کردم و قصدم اینه فقط مجلسای مهم برم بعد ببین ی اخلاقی هم دارن اینه از اول برا مهم ...

نرو 

اگه شوهرت یا اونا  شاکی شدن بگو اگه کسی بخواد من تو مجلسش شرکت کنم بخودم زنگ میزنه!!! 

خیلی محکم و با اعتماد بنفس بگو 

صدات نلرزه، به حرفت و اعتقادت کاملا ایمان داشته باش 

بگو بی دعوت جایی نمیرم،همین