2777
2789
عنوان

مادرشوهرم جلو من جاریمو گذاشت رو سرش

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 41 پست
شما منظور منو نفهمیدی میگم تو که از من خوشت نمیاد خب نیاد فدا سرم همینکه برا بچت مجلس نگرفتی همه فهم ...

تحقیر هاش هم برا اینه که ازت خوشش نمیاد!!!

عزیزم شما دوس داری دور یه دایره بچرخی و سر خودتو گول بزنی

میگم انقدر برات مهم نباشه ولی مثل که کلا نمیفهمی 

دقیقا خیلی برات مهمه این حرفا نمیدونم چجوری بفهمونم بهتدنبال مهرطلبی و تایید نباش از طرف مادرشوهرتدن ...

من اگه دنبال این بودم که از من خوشش بیاد 

میتونسم وقتی رفت مکه همه عروساش قبلش دعوتش کردن من نگردم چون نمیخاسم خودشیرینی کنم 

اگه دنبال تایید اون بودم عروسی برادرشوهرمو میرفتم 

اگه دنبال این بودم که از پن خوشش بیاد روز مادر براش حداقل ی جعبه شیرینی یا یک شاخه گل میبردم نکه حتی دیدنش هم نمیرفتم چون برام مهم نبود چون خیلی در حقم نامردی کرد 

حرفم الان اینه چرا منو جلو جاریا تحقیر میکنی باشه اصلا تو عاشق جاریامی بمن چه ؟ چرا جلو جمع و جلو من  میگی ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محترمانه جواب بده بعد از این با رفتار خوب تعریف کن که اگه مرد خودش زنشو انتخاب کنه قدر زن و زندگیشو بیشتر میدونه. 

عزیزم اینکه با عروسشون اینطوری برخورد میکنن یعنی دارن میترکن که پسرشونو بر زدی. یعنی خیلی براشون مهمی و خار چشمشونی. ذات بدشون اذیت میکنه ولی خوشحال باش ی جایگاهی داری که حسادتشونو برانگیخته و اگر بی تفاوت باشن بهت جای ناراحتی داره چون ارزشی نداشتی. 

دقیقا تا الان اصلا جوابشو نمیدادم و همش با احترام و خنده بودم جلوشون انقد شاد و پرانرژی خودمو نشون م ...

دقیقا تمام این مراحلو گذروندم  و اونام لجشون میگرفت شروع به حسادت و تحقیر و .... کردن 

حتی من گاهی برخلاف میلم براشون کارای مهمی کردم، اما دیدم  همون آش و همون کاسه س، و اینا دشمنی شون ادامه داره، چه باهاشون توب باشی چه بد،،،، 

وقتی دیدم فایده نداره منم قطع ارتباط کردم و اگه جایی ببینمشون، خیییییلی سرسنگین و جدی رفتار میکنم 

محترمانه جواب بده بعد از این با رفتار خوب تعریف کن که اگه مرد خودش زنشو انتخاب کنه قدر زن و زندگیشو ...

افرین خداخیرت بده من میخاسم ببینم اگه جای من بودین درجواب این کارش چی میگفتین 

که بعضی کاربرا عادت دارن بحث رو ببرن حاشیه و بگن تو دنبال مهرطلبی و دنبال تایید اونایی و فلان ... 

خیلی صبر کردم خدا شاهده هرچی بی محلی میکرد منو جلو جمع خورد میکرد فرق میذاشت اصلا برام مهم نبود بازم ...

عزیزم درصد بالایی از بچه های این سایت زیر فشار خانواده شوهر له شدن و حمایت شوهرشونم ندارن. مغزتو خسته نکن. شوهرت به اندازه دنیا ارزش داره که هواتو داره. انقدر رو مخش نرو. خسته اش نکن. اتفاقا لطف کن به خانواده اش وقتی ببینه بد جواب میدن باز شما عزیز میشی پیش همسرت

چون خوشش نمیاد ازت تو مخشی

فدا سرم اونم تو مخ منه چرا من تحقیرش نمیکنم و مث عردسایی که خودش انتخاب کرده جوابشو نمیدم ؟ 

چون عادت به تحقیر کسی ندارم تحت هر شرایطی 

چون اینو میدونم که ادما به اندازه حقارت و کمبودای خودشون بقیه رو تحقیر میکنن

فدا سرم اونم تو مخ منه چرا من تحقیرش نمیکنم و مث عردسایی که خودش انتخاب کرده جوابشو نمیدم ؟ چون عادت ...

اگه اینو میدونی که آدما با اندازه حقارت خودشون بقیه ارو تخریب می‌کنند پس چرا ناراحت میشی از رفتارش ؟؟؟؟؟

عزیزم درصد بالایی از بچه های این سایت زیر فشار خانواده شوهر له شدن و حمایت شوهرشونم ندارن. مغزتو خست ...

شوهرمم ادمه میفهمه اوایل خیلی طرفداری خونوادشو میکردبعد دید مادرش برا همه داداشاش لوازم گرفته خونه داده ماشین داده چون خیلی پولدارن بعد خیلی فرق ها میذاشت دیگه شوهرمم بدش اومد گفت تو زنمو نمیخای انگار منم نمیخای که این همه فرق میذاری دیگه شوهرمم بیخیال ننه ش شد 

اگه اینو میدونی که آدما با اندازه حقارت خودشون بقیه ارو تخریب می‌کنند پس چرا ناراحت میشی از رفتارش ؟ ...

ناراحت نشدم دلم میخاست چون جلو جاریم این جحرف رو زد منم ی جوابی بهش بدم که بعدا جاریم جلوم قیافه نگیره 

مثلا دلم میخاست بگم اره والا میزان طلاق تو ازدواجای سمتی که مادرا انتخاب میکنن بیشتره یا ی همچین حرفی که فقط ی جوابی داده باشم 

دقیقا تمام این مراحلو گذروندم و اونام لجشون میگرفت شروع به حسادت و تحقیر و .... کردن حتی من گاهی بر ...

دقیقا منم بعد شش سال میبینم هر چی احترام میذارم جواب نمیدم میذارن پای اینکه من زبون ندارم 

اخه جاریای دیگم فامیلشونن انقدر دریده هستن که هنوز مادرشوهرم حرف تو دهشنه جوابشو میدن 

منم اخرین باری که خونش بودم گفت طایفه شما بدجنسن منم گفتم ادم بدجنس و بد همه جا هست 

بعد میدونه من استقلالی ام گفت چیه استقلال باخت داده مظلوم شدی منم گفتم چرا بخاطر استقلال مظلوم بشم ؟ من زبون دارم شش متر ولی احترام نگه میدارم 

دقیقا تمام این مراحلو گذروندم و اونام لجشون میگرفت شروع به حسادت و تحقیر و .... کردن حتی من گاهی بر ...

دقیقا منم بر خلاف میلیم خیلی بخاطرشون اذیت شدم درصورتی که شش متر زبون دارم میتونسم از خودم دفاع کنم اما گفتم ولش کن ارزش نداره دنیا دو روزه بذار احترامشونو نگه دارم دیدم بیشتر هار شدن منم کات کردم 

محترمانه جواب بده بعد از این با رفتار خوب تعریف کن که اگه مرد خودش زنشو انتخاب کنه قدر زن و زندگیشو ...

پشت سرم گفته بود دیگه که پسرمو دزدیده پسرمم برام مرده چون اینو گرفته 

براهمین با اینکه پولدارن و برا همه بچهاشون مجلس و بریز بپاش و لوازم و اینا میگیرن برا شوهرم من هزار تومن خرج نکردن که شوهرم بره جلوشون بگه گوه خوردم که ماهم با همه سختیا داریم زندگیمونو میگذرونیم ولی جلو اونا گردن کج نمیکنیم 

دقیقا منم بعد شش سال میبینم هر چی احترام میذارم جواب نمیدم میذارن پای اینکه من زبون ندارم اخه جاریای ...

نه عزیزم زبون داشته بااااااش هزار متر اما بی احترامی نکن 

منم خیلی وقتا حماقتا و رفتارای اشتباهشونو میدیدم اما چون قلب مهربونی دارم دلم نمیومد بگم، اما اونا یه فکر دیگه ای میکردن....

اصلا خود دکترای روانشناس میگن دختر باید پیش شوهر و خانواده شوهر زبون داشته باشه،،، حتی اینجوری شوهرتم بیشتر دوست داره و طرفته

2810