2777
2789

پنج سال با اولی دوست بودم خانواده ها میدونستن منتهی به خاطر بی حرمتی که بینمون شد جدا شدیم پنج ماه این پسر به شدت کاری هست قیافش خوبه وضع مالیش متوسط تحصیل هم تا دیپلم و حامی نداره 

پسر دومی خاستگارمه به شدت بهم علاقه داره و حامی و پدر پولدار داره خودش کار نمیکنه تحصیل هم کاردانی معماری 

ماشین خونه پدرش براش فراهم کرده قیافش نسبت به اولی پایین تره ولی چون مثل من با ناز بزرگ شده بیشتر باهام مهربونه 

کدومش؟هم پسر اولیه الان پیگیره هم دومیه

در مسیر کاهش وزن😍💪وزن اولیه:97 وزن الان:۸۹ هدف:۸۵

شماره دعا نویست پلیز:/

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دومی بی عرضساولی بی ادبهیچکدوم

تیر خلاصی زدی که 

هیچ انسانی کامل نیست

حداقل میشه به دومی امید داشت که چون پولداره و نیازی به کار کردن نداره سرکار نمیره یا تازه فارق التحصیل شده و کار پیدا نکرده 

تیر خلاصی زدی که هیچ انسانی کامل نیستحداقل میشه به دومی امید داشت که چون پولداره و نیازی به کار کردن ...

عزیزم ۲۷سالشه😐

در مسیر کاهش وزن😍💪وزن اولیه:97 وزن الان:۸۹ هدف:۸۵

خب چرا خودت رو محدو به این دو نفر‌میکنی ؟ 

بعد خودت چی فکر‌میکنی ؟ 

اصلا علاقه ای به یکیشون داری؟ 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

مشکلم با دومی روی کار نکردنشه وگرنه چهره ی پایین ترم ممکنه به دلت بشینه 

در هر صورت من معتقدم یه پسر باید کار بکنه و مستقل باشه ولی خوبه که حمایت خانواده هم پشتش باشه ،حداقل هیچوقت دغدغه ی مالی تو زندگی نیست ...ترکیبی بود خوب بود 

در هر صورت صبر کن شاید موقعیتای بعدی  بهتر‌شد 

🤍🩶🖤

خودت چند سالته تحصیلات خودت چیه به نظرم اولی حرمتها بینتن شکسته شده بی خیالش شو دومی هم زیاد نازپرورده هست با پسری ازدواج کن که زیر بار منت هیچ کس نری 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
2810