2777
2789
عنوان

نمیدونم باهاش ازدواج کنم یا نه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 88 پست
سردرگم بودم بدتر شدم🥲حالا فعلا که درسم و میخونم اگه به امیدخدا قبول شدم که دیگه ازدواج کنسلهاگه نه ...

اگه ادمت ادمه درست باشی 

نه تنها مانع پیشرفتت نمیشه

بلکه حامیو تشویق کننده برای پیشرفتتم هست

بستگی به انتخابت داره

کی گفته ازدواج و دانشگاه یا نحصیل تضاد دارن ؟

من از تجربه خودم و اطرافیام بهت گفتم 

اگه پسرعموت رفت با یکی دیگه ازدواج کرد

دیدی درسو نمیکشی و کیسه به خوبیه این جلو نیومد چی؟

اتفاقاً باید روت بشه خیلی مهمه مخصوصاً اگه باهاشون یکی دو‌ساعت برا صحبت بیرون برید و دقیق شی تو رفتا ...

وقتی قصدازدواج نداره چرابایداشنابشه ووارد رابطه بشه الان میتونه بیخیال شه ولی اگه درگیر احساس بشه خلاص شدنش ممکن نیست وایندشوبخطرمیندازه..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه ادمت ادمه درست باشی نه تنها مانع پیشرفتت نمیشهبلکه حامیو تشویق کننده برای پیشرفتتم هستبستگی به ا ...

من دلم میخواد اگه رفتم دانشگاه به هیچکسی تعهد نداشته باشم میخوام برم زندگی کنم واقعا تو این ۱۸سال هیچ لذتی نبردم از زندگی از وقتی  یادم بوده همش داشتم درس میخوندم بعد محیط شهرمونم کوچیکه نه میتونی بری بیرون با دوستی نه هیچی

از یه طرف دیگم فکر میکنم اگه قبول نشدم چی؟ ممکنه دیگه خاستگار خوب نداشته باشم...

وقتی قصدازدواج نداره چرابایداشنابشه ووارد رابطه بشه الان میتونه بیخیال شه ولی اگه درگیر احساس بشه خل ...

عزیزم منم نگفتم برن تو‌رابطه ی بدون هدف 

گفتم اگر تصمیمسون بر ازدواج هستش با نظر و صلاحدید خانواده ها بیشتر باهاشون آشنا شن 

در ثانی درس خوندن هیچ ارتباطی با ازدواج نداره مطمئن باشین 

ولی با مشغول شدن به تحصیل صرفاً و فکر نکردن به ازدواج در صورتی که زود ازدواج کردن براشون اهمیت داشته باشه ممکن فقط کیس مناسب خودشون رو تا مدتها از دست بدن . به این مهم هم توجه باید بشه گلم 

همه هستی ام حسینه ♥️
دقیقا منم چندساعتی میام اینجا تاپیک افراد مجرد رو می بینم که با وجود تحصیلات بالا و حضور در اجتماع خ ...

اره اکثره کسایی که میگن سنی نداری تو سنای کم هستن

این خانوم خودش قبول داره که پسره خوبیه

و این حیف واقعا

دخترم سه سال از شما کوچیکتره خیلی برام مهمه که تصمیم درست رو بگیره برا شما هم بهترین ها رو از خدا می ...

قربوون شما برم مامانِ مهربون🥰انشالله همه‌مون عاقبت بخیر شیم

من دلم میخواد اگه رفتم دانشگاه به هیچکسی تعهد نداشته باشم میخوام برم زندگی کنم واقعا تو این ۱۸سال هی ...

ببین فک کردی تو دانشگاه چخبره مثلا؟ که میگی تعهد؟جای درسه .کارخاصی که نمیکنین

نمیدونم کدوم شهرین یا رسم و رسومو فرهنگتون چجوریه

ولی تو دانشگاه هم کسایی که متاهلا با دوستا میرن بیرون 

اینور اونور 

انتخابت خیلی مهمه

طرزه فکره طرفه مقابلت

میخوای بری دانشگاه 

دانشگاه هم هیچ چیزه خاصی نیست 

نمیدونم چجوری بهت بگم عزیزم 

من فقط میگم بدون فکر فرصتتو نسوزون 

که بعدا یه وقتی براش پشیمون بشی

عزیزم منم نگفتم برن تو‌رابطه ی بدون هدف گفتم اگر تصمیمسون بر ازدواج هستش با نظر و صلاحدید خانواده ها ...

خاهرمنم همین حرفاروبهش گفتن ولی ازدواج کردبعدوسط امتحاناش ناخاسته باردارشدزایمان کرد بعدتلاش کردلیسانس وفوق گرفت ازامریکا دعوتنامه فرستادن شوهرش نزاشت بره متوقف شدافسرده شد بچه دومشم بدنیااومد الان داره پوشک عوض میکنه

ببین فک کردی تو دانشگاه چخبره مثلا؟ که میگی تعهد؟جای درسه .کارخاصی که نمیکنیننمیدونم کدوم شهرین یا ر ...

نه میدونم کار خاصی نمیکنن ولی من دلم میخواد اونجا آزاد باشم بدون دغدغه فکری برم بیرون با دوستام خوش بگذرونم

ما تو محیط‌مون خیلی محدودیت داریم

من جوونی نکردم با وجود شرایط خوب پسرعموم دلم نمیخواد یهو وارد زندگی مشترک شم

وقتی قصدازدواج نداره چرابایداشنابشه ووارد رابطه بشه الان میتونه بیخیال شه ولی اگه درگیر احساس بشه خل ...

خودش میگه دو به شکه

بعدشم ادم خوب سر راه همه قرار نمیگیره

یه پسره یه دختری رو میخواست 

یکم دست دست کرد که موقعیتش بهتر بشه

دختر ازدواج کرد 

پسره کلی ناراحت بود حتی بعد چند سال

بحثه تکرار نشدنه فرصتای ادماس

من دلم میخواد اگه رفتم دانشگاه به هیچکسی تعهد نداشته باشم میخوام برم زندگی کنم واقعا تو این ۱۸سال هی ...

افرین..کسی که متاهله بایدبچه داربشه چرا درس بخونه وقتی کسی میخاددرس بخونه شوهربزرگترین ضربس کسی باوجودشوهروبچه موفق نشده

نه میدونم کار خاصی نمیکنن ولی من دلم میخواد اونجا آزاد باشم بدون دغدغه فکری برم بیرون با دوستام خوش ...

هرجور که خودت میدونی عزیزم

دوست داشتم مثله یه خیرخواه حرفمو بگم

بازم تو شرایطه خودتو بهتر میدونی

خودش میگه دو به شکهبعدشم ادم خوب سر راه همه قرار نمیگیرهیه پسره یه دختری رو میخواست یکم دست دست کرد ...

وقتی درس بخونه دکتربشه قطعا هم سطح خودش براش میاد..ازدواج دیرنمیشه درس خوندن اگه فاصله بیفته باید بزاری درکوزه ابشو بخوری

ببین فک کردی تو دانشگاه چخبره مثلا؟ که میگی تعهد؟جای درسه .کارخاصی که نمیکنیننمیدونم کدوم شهرین یا ر ...

دقیقاً حرف دله منو زدین 

اگه پسر خوبی باشه 

به روز باشه هیچوقت جلوی دلخوشی و تفریحات و دورهمی تو رو نمیگیره 

مطمئن باش عزیزم 

همه هستی ام حسینه ♥️
2810