2777
2789
عنوان

نمیدونم باهاش ازدواج کنم یا نه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قطعا مهم هستن، اخلاق و منش و تربیتشون و اینکه عقل و درک و درایت و معاشرتشون، راهنمایی هاشون و ... مس ...

نه نه جدای از این بحثا

من خودم با مامان بابام رفیقم یعنی اونا بهترین رفیق صمیمی های منن 

دلم میخواد اگه یه روزی ازدواج کردم مامان بابای طرفم نه اینکه جای مامان بابای خودم و بگیرن نه ولی باز جوون باشن جوری باشن که باهاشون راحت باشم یه احساس صمیمیت بینمون بوجود بیاد

آخی عزیزم خدا حفظش کنه❤️آره طبق همین که خونواده مهمه عرض میکنم

اگه مورده خوبیه زمانه اشنایی بده

واقعا پسره خوب کمه

بببین هرچی سنت بره بالاتر سخت گیر تر میشی 

ولی مورده خوبم برای همه پیش نمیاد

رو حسابه اینایی که میگن سنت کمه جوگیر نشو بگو نه

فرصته اشنایی بده

یعنی صرفا ماشین داشتن مورد خوبه؟اینایی که مجرد هستن مشکل چیز دیگه ای هست.آدم سطح توقع و دیدش خیلی فر ...

بنده جایی گفتم دلیل صحبتم ماشین داشتن اقاست؟ قطعا پیش فرض ذهنی هر ادمی اول اخلاق و شخصیته  

خوب چرا این هایی ک مجرد هستن و پخته نتونستن افرادی متناسب با خودشون رو پیدا کنن؟

ای بابا نخواستم اصن آقا😂

منم موافق ازدواج قبل لیسانس نیستم‌.وقتی کسی درسشوتموم میکنه نگاهش به جامعه واینده خودش عوض میشه قطعامعیاراش منطقی تره..توسن کم هیجانه نبایدبه ازدواج ختم بشه

اگه مورده خوبیه زمانه اشنایی بدهواقعا پسره خوب کمهبببین هرچی سنت بره بالاتر سخت گیر تر میشی ولی مورد ...

سردرگم بودم بدتر شدم🥲حالا فعلا که درسم و میخونم اگه به امیدخدا قبول شدم که دیگه ازدواج کنسله

اگه نه واقعا دیگه توان واسه درس خوندن ندارم دوباره پشت کنکور بشینم

یه چند مدت به خودم زمان میدم بعد یه تصمیم درست درمون میگیرم

اگه مورده خوبیه زمانه اشنایی بدهواقعا پسره خوب کمهبببین هرچی سنت بره بالاتر سخت گیر تر میشی ولی مورد ...

دقیقا منم چندساعتی میام اینجا تاپیک افراد مجرد رو می بینم که با وجود تحصیلات بالا و حضور در اجتماع خواستگار ندارند یا اگر هم باشه  سطح پایین تر از دختر هستن 

هیچ تضمینی وجود نداره در آینده کیس مناسب پیدا بشه یا ن 

منم موافق ازدواج قبل لیسانس نیستم‌.وقتی کسی درسشوتموم میکنه نگاهش به جامعه واینده خودش عوض میشه قطعا ...

آره میدونم منم دارم درس میخونم که هرجور شده برم دانشگاه آدم حسابی شم پخته تر شم🥲

به نظرت طبق چه معیارهایی تصمیم بگیرم؟

معیارهای هر کسی متفاوته 

منتها من به احترامات خیلی ارزش قائلم 

با کسی زندکی کن که تو الویتش باشی

برات ارزش قائل شه و تو‌هر شرایطی برای دل تو‌تلاش کنه 

کنارش حالت خوب باشه 

وقتی با همین کلی حرف مشترک برا گفتن و خندیدن داشته باشین

سعی کنه تو رو هر روز بالا بکشه از هر نظر تحصیلات و مهارتها و ... اعتماد به نفستو ببره بالاتر

توجه کن ببین به مادر پدرش مخصوصاً مادرش چقدر احترام و ارزش قائله ؟ اگه دیدی خیلی براش ارزشمنده و قابل احترام بدون بدون شک تو  هم محترم میدونه 

و اینکه شغل خوب و درآمد خوب هم‌ داشته باشه که دیگه از مهمترینهاس

همه هستی ام حسینه ♥️
معیارهای هر کسی متفاوته منتها من به احترامات خیلی ارزش قائلم با کسی زندکی کن که تو الویتش باشیبرات ا ...

خیلی ممنونم مفید بود مرسی از وقتی که گذاشتی عزیزم🥰

آره میدونم منم دارم درس میخونم که هرجور شده برم دانشگاه آدم حسابی شم پخته تر شم🥲

افرین..پس فکر ازدواج رو ازسرت دور کن..به هدفت فکرکن وباتلاش بهش برس..اونوقت به خودت میگی ایول دمت گرم کارت عالی بود..هیچکس از درس پشیمون نمیشه ولی ازشوهرکردن مثل ...حتی باوجود بهترین شوهر..نمونش خودم که پشیمونم

روم نمیشه بخوام وارد رابطه بشم باهاش و بشناسمش🥲

اتفاقاً باید روت بشه 

خیلی مهمه 

مخصوصاً اگه باهاشون یکی دو‌ساعت برا صحبت بیرون برید و دقیق شی تو رفتارش و روابطش تو جامعه حتماً نتیجه ی خوب میگیری

همه هستی ام حسینه ♥️
2810