2777
2789
عنوان

امشب تولدمه

97 بازدید | 11 پست

سلام شب و روز همه بخیر . من یه پسری ام که امشب شد 26 سالم. تازه از سربازی  اومدم و فعلا با ی حقوق معمولی شاغل شدم. امشب به خودم  اومدم دیدم همه همسن و سالام  هم ماشین زیر پاشونه هم رابطه درست حسابی دارن . تقریبا همه دوستام از وقتی رفتن دانشگاه هم ماشین براشون خریدن هم مشکل مالی و معیشتی نداشتن ولی من همیشه حتی پول شهریه مو هم با هزار بدبختی جور میکردم. من نه تا حالا  رابطه ای داشتم نه ماشینی زیرپامه. وضع مالیمون هم خوب نیست چون پدرمم ماشین نداره و شغلش کارگری بوده. نمیدونم ولی حس میکنم من بی عرضه ام که اینارو ندارم .  حس میکنم خیلی عقب موندم . حداقل دیگه ی پراید باید زیرپام بود.  حالم از خودم بهم میخوره شاید مشکل از منه... نمیدونم... با این درامد و حقوقی هم که میگیرم نمیتونم اصن به ازدواج فک کنم. بخدا تا ماشین نداشته باشی تا وضعت خوب نباشه هیچ دختری نگاتم نمیکنه. احساس میکنم بی عرضه ترین ادم روی زمینم... شاید قسمت ما هم همینه همه که قرار نیست خوب زندگی کنن. از بچه گی تو فقر و نداری اینم از جوونی .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس جای غر زدن شروع کن درس خوندی؟خب برو سر کار چیزی بلد نیستی؟ خب برو یاد بگیر؟ پول دوره و اینا نداری؟ اینترنتو یوتیوبو صد تا چیز 

واقعا اگر حرکت کنی میبینی چجوری برکت میاد تو زندگیت دست دست نکن وگرنه چند سال دیگه هم وضعت همینه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

تولدتون مبارکه

خیلی ها از ۳۰سالگی شروع شده پیشرفتاشون

شروع کن فقط

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

تولدتون مبارک

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

تولدتون مبارک 

انشالله تنتون سالم،دلتون شاد،لبتون خندون باشه هر دیاری که هستید

سنتون خیلی کمه 

اول سی سال استارت پیشرفت هست 

شوهر من ماشین وپول نداره اما با دنیا عوضش نمیکنم 

برمیگشتم عقب بازم هزار بار بهش بله میگفتم