2777
2789
عزیز من پارسال گرفتم حدود ۸۰۰ ت شددقیق یادم نیست حدودی گفتم

الان فک کنم یکونیمه اینطور شنیدم من

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم

اگ یادتون بود بین دعاهاتون منم دعاکنید

دلش نرم شه دوسم داشته باشه

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
الان فک کنم یکونیمه اینطور شنیدم من

پس خیلی بیشتر شده

بعصی حاجت ها ایتقدر مهم و حساس میشن دیگه راهی جز نائب نمیمونه

ولی اگه خود ادم بخونه خیلی بهتره

من نمیتونستم خودم بخونم روزی حدود یک ساعت زمان میخواست با شرایط روحیم و شرایط زندگیم اونموقع که همش گریه بود نمیتونستم 

اما الان میخوام خودم برای مشکل مالی بخونم

عزیز من پارسال گرفتم حدود ۸۰۰ ت شددقیق یادم نیست حدودی گفتم

حاجت هم گرفتین؟ نائب از کجا گرفتین؟

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
پس خیلی بیشتر شدهبعصی حاجت ها ایتقدر مهم و حساس میشن دیگه راهی جز نائب نمیمونهولی اگه خود ادم بخونه ...

اینطور شنیدم

اره برا من الان اون حساسس و نایب لازمم

حتما دعات میکنم عزیزم

حاجت رواشید بحق امام حسین

حاجت هم گرفتین؟ نائب از کجا گرفتین؟

بله بالاتر توضیح دادم گلم

ما در شرف طلاق بودیم

هرکار فکر کنی شوهرم انجام میداد

کتک و فحش و ... که تفریح روزانمون بود

حال روحیم و زندکیم وحشتناک بود 

با چله همه چیز تغییر کرد

انگارنه انگار چندسال تو جهنم بودم

خیلی همه اخلاقاش خوب شد

به امام حسین بیشتر از چیزی که فکر میکردم خوب شد و تغییر کرده

مطمین باش چله بگیری حتما حاجت روا میشیبه حق امام حسین

دعا کنید پولی ک از جایی مدنظرمه بهم برسه

بتونم نایب بگیرم

ان شاللهبرات حمد خوندم گلم الهی کارت درست بشه

ممنون