2777
2789
یعنی میگیدبرنداریم؟

دعا کن اگه خیره برات اتفاق بیفته و اگه نیست برات خیر بشه بعد بهت داده شه و اگر نمیشه بهتر از این بهت بدن

روزگار به شکل عادی میگذشت تا اینکه درد نجف آمدن به جانمان افتاد🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما برداشتید؟ترسیدم پشیمون شدم🙂

من خودمم ی حاجت عشقی دارم

از ی حاج اقایی بعد مسجد ی بار پرسیدم درباره این چله

بهم گفت اینو برنداری بهتره چون بعدش چشم سومت فعال میشه و یه سری چیزایی میبینی ک ادمای عادی نمیبینن و خیلی اذیت میشی 

گفت پرده درواقع برداشته میشه

من بعدش ترسیدم بیخیال شدم ولی گفت بهتره نماز استغاثه به حضرت فاطمه و این چیزا برداری خیلی مجربه و بهتره

من تو فکر اینم چلع نماز شب بردارم و دعای توسل هرروز

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
من خودمم ی حاجت عشقی دارماز ی حاج اقایی بعد مسجد ی بار پرسیدم درباره این چلهبهم گفت اینو برنداری بهت ...

عزیزدلم ممنونم که راهنمایی کردی

من امروز چله بسم الله رو شروع کردم ولی از بس گفتن نه برندارید چله تو تاپیکای مختلف، من واقعا ترسیدم و میخوام ادامه ندم به چله بسم الله و فردا دیگه نخونم

گفتن شب جمعه نادعلی۱۴بار به علاوه۱۰۰صلوات میخوام اونو انجام بدم

میخوای با هم نماز شبو به نیت رسیدن به حاجت عشقیمون برداریم باهم شروع کنیم؟

عزیزدلم ممنونم که راهنمایی کردیمن امروز چله بسم الله رو شروع کردم ولی از بس گفتن نه برندارید چله تو ...

نادعلی رو من امتحان کردم جواب نگرفتم😭 البته دلسرد نشیا خیلیا جواب گرفتن🥲😭

خیلی دلم میخواد نماز شبو باهم بخونیم ولی میدونی تنها ترسم اینه که مثلا بیاد و یه مدت باشه باز بره😔دلم میخواد بیاد دیگه نره و مشکلامون حل شن😔

شما برای برگشت کسی میخواین بخونین؟اگه اره چند وقته کاتین یا چیه داستانتون البته اگه خواستین بگین

نادعلی رو من امتحان کردم جواب نگرفتم😭 البته دلسرد نشیا خیلیا جواب گرفتن🥲😭خیلی دلم میخواد نماز شبو ...

نه من برگشت نیست من منتظرم ابراز کنه😭برگشت حداقل امیدی داری که دوستت داره من وضعم بدتره خواهر😂غصه نخوری

عزیزم حالا من امتحانش میکنم امیدوارم بیاد چندتا تاپیک قبل ترم یه عزیزی کلی راه گفته برو بخون

نه من برگشت نیست من منتظرم ابراز کنه😭برگشت حداقل امیدی داری که دوستت داره من وضعم بدتره خواهر😂غصه ...

وای نه بابا چه امیدی😭😂💔

انشاالله ابراز میکنه عزیزم

اره الان اتفاقا داشتم میخوندمش

من پارسال زیارت عاشورا چله برداشتم با صدلعن و صد سلام حاجت گرفتم یعنی برگشت ولی خب چندین ماه بود مشکلمون حل نشد باز کات شد😔 الان میترسم چله بردارم بیاد باز بره چون درگیر درسم بااینکه حالم خوب نیست زیاد ولی میترسم بیاد دغدغه فکری بشه برام فقط و مشکل حل نشه باز کات شه من بدبخت شم بااین اوضاع درس هام😭نمیدونم چیکارکنم از طرفی بذون اون خیلی حالم بده از طرفی باید ب زندگیم برسم ی مدت رو 🥲خیلی شرایط سختیه💔

وای نه بابا چه امیدی😭😂💔انشاالله ابراز میکنه عزیزماره الان اتفاقا داشتم میخوندمشمن پارسال زیارت عا ...

عععع حاجت گرفتی؟ منم بخونم 

اینسری دعا کن یه جوری خدا بهم ببخشتتون که جدایی تا اخر عمرت توش نباشه 

وای نه بابا چه امیدی😭😂💔انشاالله ابراز میکنه عزیزماره الان اتفاقا داشتم میخوندمشمن پارسال زیارت عا ...

میفهمم سخته واقعا

به نظرم یه مدت تلاش کن بعدش کلا رها کن میاد 

به شرطی که واقعا خودت رها کنی نه به خاطر اینکه برگرده

چله زیارت عاشورا با صدلعن و صد سلام چیه؟ یعنی همین حق شناس؟

من الان چندروزه ضربان قلبم بالاست سردرد دارم حالم خیلی بده سرد میشم داغ میشم لرز میگیرتم گرمم میشه حالت تهوع دارم 

کاش فقط بیاد بگه وگرنه من بخوام یه ماه اینجوری باشم میمیرم

میفهمم سخته واقعابه نظرم یه مدت تلاش کن بعدش کلا رها کن میاد به شرطی که واقعا خودت رها کنی نه به خاط ...

تلاش منظورتون همین چله ایناس؟

نه عزیزم من حق شناس برنداشتم بخاطر حرف اون حاج اقا که گفتم بهتون

تو مفاتیج زیارت عاشورا داره بعد اخراش که میرسی نوشته صد بار بگو بعد یه ایه هست که صدتا لعنت به یزید و ایناس و بعد صدتاسلام یه امام حسین و یاراشه 

خوندنش من بعد یه مدت دیگه تند میخوندیم ۴۵ دقیقه اینا میکشیذ

تو همون مفاتیح رو ببینی نوشته چه مدلیه خوندنش

اینو هم خیلی تعریف میدن چون از امام حسین کمک میخوای

من الان چندروزه ضربان قلبم بالاست سردرد دارم حالم خیلی بده سرد میشم داغ میشم لرز میگیرتم گرمم میشه ح ...

چطوری عاشقش شدی عزیزم

تلاش منظورتون همین چله ایناس؟نه عزیزم من حق شناس برنداشتم بخاطر حرف اون حاج اقا که گفتم بهتونتو مفات ...

من که الان ترسیدم دیگه چله برنمیدارم

اره همه جوره یعنی هم ذهنی تلاش کنی و درگیر باشی هم روحی هم جسمی و... بعد دیگه رها کن😅ان شاالله که خیره نگران نباش دلم روشنه که بهترین چیزی که انتظارشم نداری اتفاق میوفته

من که الان ترسیدم دیگه چله برنمیدارماره همه جوره یعنی هم ذهنی تلاش کنی و درگیر باشی هم روحی هم جسمی ...

چله که ایرادی نداره که

چله حق شناس سنگینه فقط

بقیشووون اوکیه

چله سوره حشر هم خیلی حاجت میده من شروع کرده بودم متاسفانه شکوندم چلمو چندروز پیش😑

2810