یه مدته طولانی هست که قلبم درد میکنه تپش قلب دارم و جدا از اون حالت تهوع و تنگی نفسم دارم و گاهی اوقات نفس کم میارم. بعضی وقتا که قلبم شروع میکنه به درد گرفتن همراهش حالت تهوع شدید سوزش سر معده و تنگی نفسم میگیرم و با استراحت کردنم بهتر نمیشه یعنی مثلا یه ساعت یا شایدم بیشتر اینطوریم و نمیتونم هیچ فعالیتی بکنم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دختر چهارسالم افتادگی دریچه ی میترال داره گرید ۲ اینارو نوشتین دنیا رو سرم خراب شد اصلا جوری بهش میاد بیهوش میشه از درد حتی پیاده روی هم میبرمش نمیتونه درد داره قلبش
به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭
شاید مشکل معده داریدمشکل معده و قلبی خیلی بهم علائم نزدیکه شما باید برید؟ تست ورزش و نوار قلب و اکو
زخم معده دارم و فقط یه بار اکو رفتم و پیگیری نکردم دکتر گفت افتادگی دریچه میترال دارم که چیز مهمی نیست بعد گفت واسه اینکه مطمئن بشم که فقط افتادگی دریچه دارم اکو سه بعدی بدم و برم چکاپ که نرفتم حالا نمیدونم برم یا نرم یا شاید علائم دریچه میترال که و چیز مهمی نیست
دختر چهارسالم افتادگی دریچه ی میترال داره گرید ۲ اینارو نوشتین دنیا رو سرم خراب شد اصلا جوری بهش میا ...
نه ببینید جای نگرانی نیست من سه تا مشکل دارم دختر شما فقط دریچه میترالش مشکل داره که اصلا مشکل یا بیماری حساب نمیشه و مادرزادیه اما اینکه بیهوش میشه یا درد شدید داره منم این مشکلاتو دارم و بهتره یه اکو سه بعدی ببرین دخترتونو