2777
2789
عنوان

کسی درباره بیماری قلبی اطلاعاتی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه ببینید جای نگرانی نیست من سه تا مشکل دارم دختر شما فقط دریچه میترالش مشکل داره که اصلا مشکل یا بی ...

ببین دختر من بی‌حال میشه کبود میشه بعد وقتی دکتر اکو کرد گفت دو رگ مشکل داره یکی مهم نیست یکیش هم ۱۷ درجه یعنی گرید ۲ هست خیلی میترسم اینهمه بستری بوداکو ازش میگرفتن مشکلی نداشت  یهو تو این چندماه اینقدر پیشرفت داشت.سه بعدی؟دکترا تو مطب دارن؟اگه شوهرم بزارم انشاالله ویزیت بعدی به دکترش میگم انجام بده.انشاالله خدا به شما هم سلامتی بده ممنونم که راهنماییم کردین

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭
ببین دختر من بی‌حال میشه کبود میشه بعد وقتی دکتر اکو کرد گفت دو رگ مشکل داره یکی مهم نیست یکیش هم ۱۷ ...

بچه که بودم منم از حال میرفتم پنج شیش ثانیه بیهوش بودم بعد اوکی میشدم الان این اتفاق برام نمیوفته اما خب اون سستیو هنوز حس میکنم و گاهی اوقات حالم بد میشه وقتی دخترتون حالش بد میشه ببرینش تو یه مکان سرد و اصلا لمسش نکنین یا تکونش ندین حالش بد میشه(تجربه خودمو میگم) نه مطب اکو سه بعدی نداره خواهش میکنم 

افتادگی که دارم و بخاطر اینکه فشارم پایینه نمیتونم پروپرانولول مصرف کنم اذیت میشم و به کارام نمیرسم

اره تو اینترنت خوندم کسایی که افتادگی دریچه ی میترال دارن افت فشار هم دارن.دکتر بچم گفت بهش هرچیکه لیکوپن داره بده مثل گوجه فرنگی .ولی من دخترم گوارشش زخم هست چون آنتی بیوتیک بهش آسیب زده با آلرژی. به جاش خرمالو .به .سیب میدم.راستی تو اینترنت بنویس فلاحی طب عضو گروه شو اونجا شرح حال بفرست کمکت میکنه آقای فلاحی 

بچه که بودم منم از حال میرفتم پنج شیش ثانیه بیهوش بودم بعد اوکی میشدم الان این اتفاق برام نمیوفته ام ...

آره دقیقا دخترم اینطور میشه باشه توکل برخدا  انشاالله که خدا سلامتی بده بهتون

اره تو اینترنت خوندم کسایی که افتادگی دریچه ی میترال دارن افت فشار هم دارن.دکتر بچم گفت بهش هرچیکه ل ...

امیدوارم دخترتون هرچه زودتر خوب شن 

ممنون که گفتین حتما سرچ میکنم 

بچه که بودم منم از حال میرفتم پنج شیش ثانیه بیهوش بودم بعد اوکی میشدم الان این اتفاق برام نمیوفته ام ...

تو اینترنت نوشته هر روز صبح شیر و سنجد برای افتادگی دریچه ی میترال دختر من آلرژی داره شما امتحان کنین.تو گوگل بنویسین سنجد و شیر برای افتادگی دریچه ی میترال 

امیدوارم دخترتون هرچه زودتر خوب شن ممنون که گفتین حتما سرچ میکنم

سلامت باشین ممنونم از دعای خیرتون.تو گوگل فلاحی طب بنویس عضو گروه شو بعد اون بالای صفحه که پیامارو سنجاق کردن رو بزن شرح حال خودتو کاملا پرکن و هرچیکه مصرف میکنین و هر حالتی دارین رو بنویسین از ساعت ۶ صبح تا ۱۰ میتونین ارسال کنین گروه.۱۲ صفحه جزوه داده طبق اون بهتون کمک میکنه عاقبت به خیر باشین