2777
2789
عنوان

قرار بوده اسمتونو چی بزارن و کنسل شده خودم سکینه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 14693 بازدید | 415 پست
اون موقع هیچ لیانا ب گوششون خورده بود

نه دیگه انقد بی سواد بودن 

نشنیده بودن 

ولی یعنی عزیز کرده خدا 

اونا فقط گفتن خارجیه نمیزاریم 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسم منو یکی از پیرزنای فامیل انتخاب کرده اصراررر که حتما باید همین بزارین متنفرم ازش من دهه ۸۰ دی ام ...

بعضي از اسمهاي دهه٥٠ از دهه ٩٠ها هم قشنگ تره

كنجكاو شدم أسمت چيه😀

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

مامانم گفته بود نرجس....اما بابام معتقد بوده که اسم نرجس بد صدا میزنن وگفته که نرگس......اما من خودم نرجس بیشتر دوست دارم.....

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️

رقیه

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
منو میخاستن بزارن نیلوفر مادربزرگم نزاشته گفتن میگن نیلو خر 😒 شدم زهرا

😄😄من اسمم نیلوفره دوست بیشعوری دارم همیشه بم همینومیگ دیدم خندم گرفت،البته قراربوداسمم سهیلاباشه دیگ راضی نشدن ک البته بهتر

سکوت دربرابربعضی حرفاچقدزیباست وقتی قراراست پاسخ راخدابدهد(🤫یک دیقه سکوت برای روزهای شیرین کودکی ک هرگزبازنخاهدگشت)🌺نامزد،دارم وباوجودهمه مشکلای کوچولوبازم خیلی دوسش دارم عشقمه و8سال بی دلیل پاش نموندم.گاهی مث الان ب قدری دلم واسش تنگ میشه ک میخام فق باش حرف بزنم وپیشم باشه بیمعرفت من سرش شلوغه وقت خالی نداره1403/4/1

وانیا یا لیزا، آخرش شدم دلارام

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
2810