2777
2789
عنوان

قرار بوده اسمتونو چی بزارن و کنسل شده خودم سکینه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 7461 بازدید | 294 پست

بابام میخواست شیرین بزاره مامانم محدثه اخرم محدثه گذاشتن🤣🤣🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا شش ماهگی اسمم سیتا بودمامان بزرگ پدریم گفت باید اسمشو عوض کنین بذارین رقیه😭میگفتن تو مدرسه مسخره ...

رقیه بهتر از سیتاست بخدا

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
😂😂😂😂از دستت اسیبرا من میخواستن بزارن آرزو🤭ولی گذاشتن فاطمه🤭

کی میخواست بزاره ارزو

بین اسم ریحانه و مهدیس 

ریحانه

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱

بابام میخاسته اسممو بذاره رقیه مامانم  میخاسته بذاره حکیمه

دعواشون شده دختر خاله بابام که ماما بوده و منو دنیا اورده  گفته اسمشو میذاریم... و بحث نکنید و شده این

و من هربار میبینمش تشکر میکنم ازش که از رقیه و حکیمه بودن نجات پیدا مردم

2810