2777
2789

وای خیلی خشمگینم

حس میکنم کلی به خودم توهین کردم به شخصیم به همه چییییییی

من شاغلم و ده برابر همسرم درامدم هست

میتونستم یه جشن بگیرم که همه انگشت به دهن بمونن

اما امسال چشمم به دست همسرم بود که یه شاخه گل بگیره😭😭😭😭

وقتی هیچ کاری نکرد کل وجودم شددددد خشمممم 

بخدا به ی گل راضی بودم

ده بار توی روش اوردم گفتم 

خود ده بار گف ببخشید دستم خالی بود میخواستم تدارک ببینم و جبران کنم در صورتی که چندییین روز پیش تولدم بود

کل اون ده بار گفتم من انتظارم فقط یه گل به موقع بود که نشون بدی به یادم هستی…. 

دلم شکستههههههه چرا یه تولد امسال اینقدر براااام مهم شده لعنت ااااااا دوست دارم زار بزنممممم

امشب هم تلفنی داشتیم حرف میزدیم به روش اوردم 

و پیامک زدم 

چون سری پیشی که خودش حرفشو پیش کشیده بود دیگه انتظااااار داشتم جبران کنهههههه یه کار کوچیک کنه بازم هیچ کاری نکرده بودددد 

خدیاااا چقد خنگم 

من کل صدمو توی زندگیمون گذاشتم اون روز تولدم یه گل نخرید که نشون بده تولدم مهم براش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من توجه کردم شما در این مورد چند بار تاپیک زدید و اینطور ک معلومه خیلی دل شکسته شدید و تو دلتون مونده ک حق دارید بهتره هر چی ناراحتی دارید ب شوهرتون بگید و امیدوارم ایشون از دلتون در بیارن

کو شات

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
2810