2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم هم چشمون شوره هم جادوگرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 186 پست
بعد دیگه بهش نگفتم تا صبح شوهرم اومد گفت لابد گربه اومده جیش کرده . من حس کردم این مادره اب دعایی چی ...

بسم الله 

ولی تا جایی که دیدم و میدونم گربه مخصوصا همونایی که بیرونی اند اصلا تو خونه نمیان جیش کنند 

تو خا‌ک کارشونو میکنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم گربه تو خاک جیش میکنه، روش هم خاک میپاشه بقیشو بگو کنجکاو شدم

بخون نوشتم

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
شبا موقع خواب منو همسرم توی اتاق خواب یه چیزایی اذیتمون میکنن و علنا میان توی اتاق خوابمون

اتفاقا ی بار ساعتای 4صبح بود فک کنم یکی اومد منو تحریک کرد و همزمان شوهرمو بعد باهم ارتباط گرفتیم بعد چند وقت فردا صبحش شوهرم گفت یکی اومده منو تحریک کرده اما من روم نشد بگم ی اقایی منو تحریک کرد 

من حرفت باور میکنم☺ شوهر دوستم   از خانواده اش متنفر شده و فقط هرحرفی که دوستم بهش بگه  باور می کنه 

درصورتی که  دختر عموی من هم جاری  این خانم هست و خانواده همسرش   خیلی آدم های قدرشناسی هستند و هیچ بدی ندارند

اصفهانی جذاب😀 
بعد دیگه بهش نگفتم تا صبح شوهرم اومد گفت لابد گربه اومده جیش کرده . من حس کردم این مادره اب دعایی چی ...

زنیکه جادوگره

بعدشم گربه توی خاک جیش میکنه

بکشیش روی زمین جیشش نمیاد

با هر کس مث خودش باید رفتار کرد دعا براش بگیر والا

هیچ وقت نکنید ، بسپارید به خدا ، اگ میتونید برید باطل کنید ولی برا کسی کاری نکنید ، گناه کبیرس ، اون ها خودشون هم لطمش و میخورن تو این دنیا آخرتشون هم ک آباد میکنن، شماها فقط باطل کنید و بسپرید به خدا ، خودشون جیگرتو و خون میکنه

شوهرم ول‌کن نیس بیخیال نمیشهتادوروز نمیرم زندگیمو ب کامم تلخ میکنهاختیار از کفم رفته.دهنمو بستن

ببین من میدونی چی ریختم جلو در . دوستم جیش دخترشو داد ریختم .میگن جیش دختر بچه نابالغ بریز باطل میکنه . یه چی دیگه هم هست یکم چندشه . همسایمون هر وقت با شوهرش دعواش میشد پی پی سگ آتیش میزد دود میکرد 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
2810