2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم هم چشمون شوره هم جادوگرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1757 بازدید | 186 پست
الان شوهرش معتاد بیکاره . دخترش تا کلاس چهارم درس خوند بیسواد الانم ۱۸ سالشه نامزده . پسرشم درس نخون ...

وای این بدترین بلاست

پسرش هم که عاقبتش مشخصه

دیگه پس خداروشکر کن که خدا جوابتو داده

شوهرشم که دیگه اینجوریه

اصن آدمی نیس که بخای بهش فکرکنی بنده خدا داغونه پس ..خدا حسابی حالشو گرفته

اره دقیقا یادم نیست اما فک کنم همون موقع هم برامون دعا گرفته بودن چند ماه بود همش دعوا داشتیم بعد ما ...

خدارو پس هزار مرتبه شکرکن

پس ازاین ب بعد مراقب باش که ازحسادت دوباره رجوع نکنن ب طلسمو دعا

تا میتونی دوری گن و حس حسادتشونو برانگیخته نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نزدیک ۴۰ سالشه . بعد شوهرم آزمایشگاه مواد صنعتی کار میکنه همش بخار اسید و کلر و این جور چیزاس . مثلا ...

چقدر جالب ب نعوذ کامل میرسه خودت و ارضا میکنه اما خودش ارضا نمیشه اره؟

وای این بدترین بلاستپسرش هم که عاقبتش مشخصهدیگه پس خداروشکر کن که خدا جوابتو دادهشوهرشم که دیگه اینج ...

خودش لاجونه کلا ۴۰ کیلوعه .کم خونی داره غذاهم تو خونه ش پیدا نمیشه بخوره . یعنی دلش نمیاد چیزی بخره بخوره

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
خدارو پس هزار مرتبه شکرکنپس ازاین ب بعد مراقب باش که ازحسادت دوباره رجوع نکنن ب طلسمو دعاتا میتونی د ...

بخدا من اصلا کاری بهشون ندارم نشستم تو خونم دارم زندگیمو میکنم این شوهر احمقم هر چی میخواد برام بخره می‌ره ب باباش میگه یا میریم مسافرت میگه کجاها رفتیم چیکارا کردیم اوناهم حسادت میکنن 🤦

دقیمت میفهمم چی میگهبدترین اتفاق ممکنه که میتونه بین زنوشوهرپیش بیاد..

من ب رو نمیارم ک ناراحتم . نه منم دیگه ارضا نمیشم خیلی وقته هر کار میکنیم نمیشه

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
خودش لاجونه کلا ۴۰ کیلوعه .کم خونی داره غذاهم تو خونه ش پیدا نمیشه بخوره . یعنی دلش نمیاد چیزی بخره ...

قربون خدا برم که چطوری با بنده های بدش رفتار میکنه

اون از حرصو حسادت اونجوری شده.پس دیگه تحویلش نگیر.خیلی بدبخته

اون الان توی عذاب الهی گیرکرده

چقدر جالب ب نعوذ کامل میرسه خودت و ارضا میکنه اما خودش ارضا نمیشه اره؟

منم خیلی وقته نمیشم . کلا من خوشم نمیومد از اول

بخدا من اصلا کاری بهشون ندارم نشستم تو خونم دارم زندگیمو میکنم این شوهر احمقم هر چی میخواد برام بخره ...

چقد مث شوهرمنه😩نمیدونم چطوری ب این شوهرا بگیم

نگونگو ب اونا چرا آمار میدی اخه

من ب رو نمیارم ک ناراحتم . نه منم دیگه ارضا نمیشم خیلی وقته هر کار میکنیم نمیشه

ببین دعا شدید

من این مشکلو داشتم بهتر شدم

اما بازم اوضاع زیاد خوب نشده

شک نکن طلسمه

آسیب پذیر تر میشه روز ب روز زندگیتون

برو پی شو بگیر حتما

2810