عزیزم واقعا انتظار داشتی بعد ۳ روز رانندگی اتفاق رمانتیکی بینتون بیفته؟؟! همینکه جواب سلامتم داده اقایی کرده
من از دانشگاه برمیگردم خونه ۲ ساعت تو ترافیک میمونم میرسم خونه هارم
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهر منم راننده هست الآنم تو جاده هست جاده هم پر از مه
حتما خسته بوده بعدش گاهی اوقات اتفاقاتی براشون میفته اعصابشون میریزه بهم نمیخوان به ما بگن ناراحت شیم ماهم بیخود گیر میدیم انشالله فردا تو براش روز خوبی بساز
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
جالبه زنا در هر حال میگن حق با مرداست دوروز پیش مرد بی عقل ساعت سه نصف شب چادر زده تو حیاط زنشو بیدار کرده بیا سک.سس خانمم گفته بود نه هونمسر صبح ساعت شش زن و بچه رو بیدار کرده برگردیم مسافرتو زهر کرده بود اکثرا هم خق به مرده دادن.بعد الان طرف یهبوس نکرده باز میگن حق داره خستس.این جمله همه مردا همینن رو از زنای مردسالار پرور بگیرن حناق میگرن
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
سخت نگیر بابا من وقتی شوهرم از ماموریت میاد خودم قبلش غذا چای اینارو حاضر میکنم همه چیشو اماده میچینم تشکامون کنارش پهن میکنم که فقط یه چیزی سریع بخوره و بخوابه خودمم و بچهارو هم قبلش نمیخواییم که بیفتیم بغلش بخوابیم بعد چهار پنج ساعت که بیدار مبشه تازه بوس و بعل و کجا بودی نبودی میکنیم
نتیجه اخلاقی هر ظلم و بی عدالتی در حق زنان میشه مقصر اول و اخر یه مشت زن هستن که فکر میکنن بدون مردا میمیرن و در هر صورت حق به مردا میدن نتیجش شده یه جامعه مرد سالار و کثیف
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
پس من چی بگم همسرم شغلش رانندگیه ماشین سنگین داره سه چهارروز رانندگی میکنه اونم ماشین سنگین ولی اینجور نیست ولا تا یکساعت وقتی میره و برمیگرده بوس بغل نکنه ول کن نیست میگه خستگیم در میره انگار خسته نیسنم دیگه ولی همسر شما شاید اولین بارشه سه روز رتنندگی میکنه خسته شده بزار فردا ببین واکنشش چیه