2777
2789
عنوان

شوهرم بعد سه روز رانندگی اومد خونه بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 3077 بازدید | 144 پست
اتفاقا با خانواده ی شوهرم خیلی خوبیم محترمن و با احترام باهاشون برخورد میکنم با توی حقیر و کوچیک و ب ...

خانواده شوهر رو که نگو که اصلا باورم نمیشه وقتی که میبینم با شوهر خودت رحم نداری هزار جور توهین بهش کردی و اونم در جوابت کم نزاشته چندین برابر باهات بد کرده

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه وقتشه که بگم جواب ابلهان خاموشیست و تو هم گِل بگیر

من تا میتونم ادامه میدم بلکه یه درصد تاثیر روت بزارم رفتار و شأن یه خانم باکمالات رو بهت بفهمونم یاد بگیری مثل خانما صحبت کنی ارزش زن رو پایین نیاری با زات و دهن دریدگیت

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

دیگه وقتشه که بگم جواب ابلهان خاموشیست و تو هم گِل بگیر

در ضمن به من گفتی چی مصیبت میشه تاپیکامو رفتی دیدی فقط میخواستم بشناسم طرف مقابلم کیه که باهاش بحث میکنم و اومده فضولی کامنت منو می‌کنه دیدم نه تو فضولی توی خونته در حدی که رفتی از فضولی تاپیک زدی که فلان کاربر چیشد آخر قضیه اش وااااای یعنی در این حد فضولی تو والله فضولی خیلی بده الان فهمیدم هر چیم بهت یاد بدم آداب و معاشرت رو تو عوض نمیشی چون فضولی توی مویرگات رخنه کرده

این نشانه از شخصیت و ادب و کمالات خودت رو می‌رسونه خانمی منم خوشحالم که کامنت شما رو دیدم نه اینکه بابت تعریف و تمجیدتون بلکه خوشحالم برای ادب و فهم و شعور خانوادگیمون خدا حفظتون کنه آرزویه موفقیت روز افزون براتون از خدا میخام گلم جامعه ما نیاز به خانمهایه گلی مثل شما رو داره❤️

2810