2777
2789
عنوان

خسته شدن از شوهر و زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 42274 بازدید | 559 پست
ن لباسی دارم ن پولی دارم با دمپایه میرم بیرون فقط کتک می‌خورم فوش ناموسی و تهمت

عزیزم همه مشکلات رو خوندم  و برات آرزوی نجات پیدا کردن از این زندگی رو دارم اگه دوست داری آدرس بده من برات کفش و لباس بفرستم منم مثل خواهرت اگه شوهرت پرسید بگو برا تولدم یکی از دوستای قدیمیم برام فرستاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلاااا اینطوری نیست چرا کوردا رو خراب میکنی به هیچ وجه اینطور نیست چه رسمی

خراب نمیکنه .. بعضی از مردم از جد خودشون رسم فرار رو دارن ، اینشکلیه که وقتی پدر مادرا راضی به ازدواجشون نیستن داماد عروس رو میدزده (با عروس هماهنگ شده) میبره به خونه خودش اگ اینکارو بکنن مجبور میشن به عقد هم درشون بیارن 

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

من خودم ترک هستم و ارومیه زندگی میکنم  خودم فرار کردم ۱۸ سال پیش از فرار کردنم دفاع نمیکنم نمیگم کار خوبی کردم ولی از زندگیم راضی هستم و با کسی که دوستش داشتم الان دارم زندگی میکنم ولی اگه برگردم به گذشته صبر میکردم که یه کم سنمون بیشتر بشه    البته خدا رحم کرد بهم که همسرم واقعا خوب بود وگرنه معلوم نبود الان تو چه حالی بودم  به جوان ها و نوجوان ها توصیه میکنم  هیچ وقت فرار نکنن به وقتش همه چی درست میشه واسه ازدواج 

خراب نمیکنه .. بعضی از مردم از جد خودشون رسم فرار رو دارن ، اینشکلیه که وقتی پدر مادرا راضی به ازدوا ...

بله رسم فرار که میگیم دقیقا این شکلی هست و خانواده ها تو عمل انجام شده قرار میگیرن و عقد میکنن  جوان ها رو

یعنی بیچاره یه حرفی زد کلا تاپیکشو به حاشیه بردن..چقدر آخه آدم متعصب توی سایت هستول کید دیگه

قبول کن حرفش درست نبود 

الان اگه بجای قوم کورد قوم ترک رو میگفت اینجا رو به خون میکشیدن وکلی تعلیقی داشتیم  

بهتر بود بجای قومیت شهر خودشو میگفت 

نه نصف کشور رو زیر سوال ببره

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

اسی من درکت میکنم شیر ب شیر حامله شدم هر وقت تاپیک زدن ریختن سرم در حالی ک من جلوگیری داشتم 

دیگه فکر نمیکنن که از لحاظ علمی هیچ راه صد درصدی برای جلوگیری از بارداری وجود نداره...اگه دوست داشتی درخاست بده تا راهنماییت کنم ینی بدونم ک حرفامو میخونی ...

سلام بچه ها آفرین تو رو خدا 😭😭😭

150 نفر به پرسشنامه ام جواب بدن

قبول بشم این ترم

موضوعش طلاق عاطفی و تعارضات زناشویی بین خانم هاست

خواهش می کنم 

بخدا براتون دعا میخونم 

https://www.digisurvey.net/answers?sid=GvdSb7GnlLOrijVPDrFg4w%3D%3D

خواهشمندیم با دقت به سوالات پاسخ دهید.
لازم به توضیح است که این سوالات فقط برای پژوهش حاضر مورد استفاده قرار می گیرد و محرمانه می ماند.

هر عزیزی لطف کرد و جواب داد لایکم کنه بدونم چند نفریم 

ما کوردا رسمم مون زیاد فرار هست

اتفاقا کردا ادمای ابروداری هستن الکی رسم رسم نکن 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام