2777
2789
عنوان

خسته شدن از شوهر و زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 28149 بازدید | 509 پست
همه زن یم از یه جنس یم مثله همیم منم خاهری کسی ندارم اومد یکم خالی کنم کسی هم اگر بتونه پیشنهاد خوبی ...

عزیزم ایشالا خدا به دلت آرامش بده صبر کن میگی قبل از سربازی بهتر بوده خوب الان بخاطر دوری از شما و بچه تون عصبیه یا بهتر بگم دل تنگی ولی کنترل هیچکدوم رو بلد نیست یکم دیگه صبر کن بچه تو شکمت حفظ کن اگه اونو از بین ببری ممکنه که خدا ناراحت بشه و اونی یکی رو هم ازت بگیره اینجوری بهش فکر کن که این دگه یه هدیه از طرف خودشه مطمئن باش با به دنیا اومدن اون همه چیز درست میشه

اسی من درکت میکنم شیر ب شیر حامله شدم هر وقت تاپیک زدن ریختن سرم در حالی ک من جلوگیری داشتم دیگه فکر ...

اینجا بخاطر بچه شیر به شیر نریختن سرش بیشتر بخاطر بحث قومیتی که گفته ناراحتن 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کورد ماکوم

اونا ک ترکن ....اره  بین  ترکا هست  رسم نیست ولی  اینکارارو میکنن منظورم فرار منم چندتاشو میدونم...البته کلا  ادمای جالبی نیستن  حالا نریزید سرم  ولی خب اخلاق مردم اون شهر زیادی خاصه

بله توی ترک ها و کرد ها رسم فرار از قدیم و ایام بوده و هست البته الان یه مقدار کمتر شده عزیزان قرار ...

والله این رسم هیچ کجانبوده ونیست 

فقط توفیلم خجالت نکش ۲  دیدیم  وشنیدیم

بله فراردیدیم اینکه رسم باشه هیچ کجانیست ونبوده!

فرارکردن همیشه بوده وهست 

اینکه بگی رسم داریم ،بدترااون یه نادونی بگه زن حامله فرارمیکنه ،رسم دارن دیگه خیلی چرت وپرته

طفلک کاش اون جمله رسم فرار رو نمی‌گفت منظورش این بود علاوه بر من بودن کسایی هم که فرار کردن از سادگی اینطور بیان کرد ،مطمئنم همه ریختن سرش یا بخاطر این جمله یا بخاطر بارداری دوباره ش انصاف ندارین که فقط حمله بلدین

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
مگه می شه آدم ناخواسته باردار شه؟ خوب وقتی یه کارایی می‌کنی و‌جلوگیری‌نداری احتمالش خیلی زیاده که با ...

عزیز باور کن میشه ناخواسته باردار بشی 

من جلوگیری داشتم که روشش با خطا مواجه شد بعدش به فاصله چهار ساعت اورژانسی خوردم  در اوج ناباوری باردار شدم و الان پسرم دوسالشه

والله این رسم هیچ کجانبوده ونیست فقط توفیلم خجالت نکش ۲ دیدیم وشنیدیمبله فراردیدیم اینکه رسم باشه ...

عزیزم یک شهر هست اطراف مشهد به اسم کلات اکثر دختر و پسرها باهم فرار میکنن میرن مشهد به محض رسیدن زنگ میزنن ب خانواده ها ک ما همو دوست داریم باهم فرار کردیم و بدون استثنا هم خانواده ها قبول میکنن و اینا برمیمردن خونه و بساط عروسی رو فراهم میکنن و اصلا هم اون منطقه عیب نمیدونن این رو

چرا طلاق نمیگیری؟چرا برنمیگردی پیش خانوادت؟

ده بار اینو گفت بنده خدا 

چقدر بگه ؟؟؟

میگه میگن باید اسم بچه آت رو نیاری ،،،،حمایتش نمیکنن

میگه گوشی هم باید نداشته باشی ،،هیچ جا نری بشینی خونه 

آخه با دوتا بچه چه جور بره اونجا ؟؟؟

اونجا هم بره هرروز سرکوفت و دعوا و سخت گیری 

اکثر زن ها نه خونه شوهر جایی دارن 

نه خونه پدر 

باز خونه شوهرش بالاسر بچه هفت ماهش هست

داره خانوادشم پشتشن میگن طلاق بده نگه داری بچه با ما

این وضع درست شدنی نیس عزیزدلم متاسفانه ،اگه هی تحمل کنی هیچی ازت نمیمونه تحمل خونه پدرتم سخته با اون شرایطی که گفتی مگه میشه از بچه هات دل بکنی 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
هرچند دلمونو سوزوندی باحرفت ولی ازخدا میخام مشکلت حل کنه وبه آرامش برسی.ولی ازاین به بعد تجربه باشه ...

نه به اون دعا کردنت 

نه به اون زخم زبون زدنت !!!!

استارتر شاید از عمد نگفت این حرفش رو !!!!

ولی تو از عمد و قصد داری دل یه نفر دیگه رو میشکونی و زخم زبون و سرکوفت میزنی 

کاش بهش فحش می‌دادی ولی طرف اومده درد و دل کرده ،،،مشکلات و شوهر روانیش رو نمیزدی سرش و بگی که تقصیر خودش هم هست 

مواظب زبون هاتون باشید 

پس فردا همین زبون جلوی خدا به حرف میاد که چقدر دل سوزوندی