کیا شوهرایی بدی دارن ن محبتی ن عشقی ن احترامی ن تفریحی بچه واقعا دیگ بریدم بچه کوچیک دارم و الآنم حامله م خانواده آنچنانی هم ندارم پشت م بهشون گرم باشه دیگ خودم باهاش فرار کردم کلا هیچکی رو ندارم سالی یکبار رنگ بیرون رو نمیبینم هیچ برنامه ی ندارم کسی هم نمیاد خونم محبت هیچی جز توهین فوش و تهمت خیانت و ببخشید هرزه بودن بودن از شوهرم هیچی نمیبینم شهر غریبم کلا چندین ماهه رنگ بیرون ندیدم هیچ برنامه ی هم نمیزارع نصب کنم شهر غریب هم هستم دیشب خاستم خودمو خلاص کنم بچمو ک دیدم نتونستم 😔
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اسی جان لطفاً انتخاب ورفتار اشتباهت نزار پای یک قوم.بگو خودم نتونستم جلو خودم بگیرم.بگو گولم زد.بگوگ ...
خب حتما تو اون منطقه رسمه
می بینی من هنوز غمگینم گذشتِ زمان زخم هایم را خوب نکرد هر چه گذشت به نظر کم تر مقصر امدی اما با همه ی اینها طاقت دیدن قهقهه هایت را ندارم زخم هایم را میسوزانند میدانی برادر زخمِ تو کاری بود
هرچند دلمونو سوزوندی باحرفت ولی ازخدا میخام مشکلت حل کنه وبه آرامش برسی.ولی ازاین به بعد تجربه باشه برات هرجا رفتی قبل حرف زدن خوب فکر کن.حتما حرفای اینجوری به شوهرت زدی که طرف روانی شده
عزیزم نه فقط منطقه کردنشین بلکه هیچ جا فرار کردن رسم نیست بعضیا فقط بی عقلی میکنن
احتمالا کلمه رو اشتباه گفته باید میگفت رایجه تو اون شهر بعد دیگه 4سال پیش 16 سالش بوده بچه بوده ادم بزرگسال نبوده که بگیم بی عقلی کرده
می بینی من هنوز غمگینم گذشتِ زمان زخم هایم را خوب نکرد هر چه گذشت به نظر کم تر مقصر امدی اما با همه ی اینها طاقت دیدن قهقهه هایت را ندارم زخم هایم را میسوزانند میدانی برادر زخمِ تو کاری بود
خب 16 سالش بوده فرار کرده اتفاقا چون هیجانین تو این سن و درکی از اینده ندارن اینکارو میکنن محتاط نیستن
متاسفانه من دیدم که زن حامله با دوست پسرش فرارکردهبین کردها خیلی شایعه
عزیرم ماهم کوردیم کورد به غیرت و حیا معروفه
البته کورد واقعی
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
میدونم چی میگی گلم ولی دلیل نمیشه همچین حرفی بزنه.قرار نیست بخاطر حرف یه بچه یک ملت بره زیر سوال
نه عزیزم زیر سوال نمیره کلمه رو اشتباه استفاده کرد و اصلا تو این سایت نباید همچین حرفی زد خیلی اشتباه کرد چون به حل شدن مشکلشم کمکی نکرد