2777
2789
عنوان

خسته شدن از شوهر و زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 23896 بازدید | 468 پست
میفهمی چی میگی چ‌ خوش گذرانی تو رو خدا برو اصلا حوصله یکی مثله تورو ندارم اصلا بلد نیستی حرف بزنی هن ...

تقصیر خودته معلومه کم عقلی واسه همین شوهرت سرت سوار شده، مگه مرض داشتی اسم قوم گفتی از اول؟؟بگو من اهل یکی از شهرای مرزی هستم فرار کردم الآن شوهرم منو محدود کرده و...

هنوز حتی بلد نیستی خودتو درست معرفی کنی این همه جنجال و دلخوری تو تاپیکت پیش آوردی فقط بخاطر اینکه رسم خانوادگیتونو به رسم یه قوم چند میلیون نفری منتسب کردی، کار به جایی رسید یه آشغال بی چاک و دهن تو صفحه ۳ گفته آره کوردا حتی خانمای باردارشون با دوست پسراشون فرار میکنن

چه ربطی داشت چرا توهین میکنی منم چند قومی میشناسم شوهر داشتن فرار کردن ولی نمیگم چون تو هر قومی یک ه ...

گفتم با چشمام دیدم،توهینه؟!

بین کردها زندگی کرده باشی میبینی که فرار چیزه عجیبی نیست،صحبت قبلیم هم گفتم که الان خیلی کمتره،فرار زن حامله که چند مورد من تو بچیگیم دیدم صحبت سی سال قبله،

این حرفها مربوط به کردهای اذربایجان غربیه،من جای دیگه رو نمیدونم و هیچ حرفی هم راجع به اونا نزدم

این بیچاره اومدن دردودل کنه،همه ریختن سرش که چرا فرار کردی،چرا حامله ای….

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما کوردا رسمم مون زیاد فرار هست

ببین فرار کردی من کاری ندارم ولی حق نداری این داستانو به همه کوردا ربط بدی

ماهم کوردیم خداروشکر تا حالا مورد فراری ندیدم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
اصلاااا اینطوری نیست چرا کوردا رو خراب میکنی به هیچ وجه اینطور نیست چه رسمی

والا ماهم کوردیم سنگین و رنگین میشینیم پسر بیاد سراغمون با منت زنش بشیم 

مگه میشه ؟ کردها تعصب زیاد دارند شنیدم سر ناموس جنایت میکنند البته حتما طبیعیه همه شون عین هم نیستند

دوست عزیز من چیزی که چندین بار تو دوران بچگیم دیدم رو عنوان کردم که نریزن سر استارتر بیچاره،ولی خیلی پشیمون شدم از حرفی که گفتم،اصلا نباید عنوان میکردم

توهین نکن اشغال بی چاک و دهن چیه اخه؟!الان شما خیلی مودبی؟!!!!

راست میگن حرفی که زمین میفته صاحبش برش میداره وگرنه بعد از بیست صفحه ریپلی نمیزدی جواب بدی

متناسب با توهین شما به چندمیلیون نفر خیلی مودبانه بود حرفم

متاسفانه من دیدم که زن حامله با دوست پسرش فرارکردهبین کردها خیلی شایعه

کوردای ما غیرت دارن زناشون حیا خداروشکر یک موردم خیانت زن تو کل طایفه مادری من که خیلیم مشهور و معروفن تو کوردستان وجود نداره

کوردای ما غیرت دارن زناشون حیا خداروشکر یک موردم خیانت زن تو کل طایفه مادری من که خیلیم مشهور و معرو ...

منم خانواده مادریم کوردن از طرف پدر فارسم باز بخدا زورم اومد اینجوری دروغ می بندن به کوردا

چون باهاش فرار کردی

چون خانوادت حمایتت نمیکنن

میدونه کسی رو نداری اینکار میکنه 

برو با خانوادت حرف بزن به هر حال بچشونی

بذار شوهر عقده ایتو آدم کنن 

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز یه مامان کوچولوی بی سواد 😭همسرم کارشناس رادیولوژی دعا کنید منم اتاق عمل قبول شم 😔💟 دلم نمیخواد بچم مامانش بی سواد باشه 😭 از زخم زبون و تیکه های بقیه که تو هیچی نیستی و با همسرم مقایسه میشم خستم 💔 کاش آدما مهربون بودن تو زندگی بقیه دخالت نمیکردن 💔 میشه دعا کنید به آرزوم برسم 🍀🌺 3 ماهه دیگه یه فسقلی به دنیا میاد 😍😍 خانوادمون 3 نفره میشه 😘دلم نمیخواد مامانش بی سواد باشه😍 مامان بابا عاشقشن 🌸💖 بابایی میمیره براش مامانی قربونش میره 😘 خدایا مراقب بچم و همسرم و خودم باش 🍀🌛 مراقب زندگیمون باش 🍂🧡 میرسم چند ماه دیگه به هدفم 💟🍁 🍀

درسته عزیزم،گفتم که نباید عنوان میکردم

اومدم بگم کوردا چقدر غیرتمندن دیدم اصلا مهم نیست عنوان کردنش چون همه کوردا رو میشناسن 

بعدش اومدم به استاتر راهنمایی بدم دیدم اونم حتی بلد نیست خودشو چجوری معرفی کنه

گفتم با چشمام دیدم،توهینه؟!بین کردها زندگی کرده باشی میبینی که فرار چیزه عجیبی نیست،صحبت قبلیم هم گف ...

اینکه میگی بی غیرتن زن شوهرداربا مرددیکه فرارمیکنه ،شایعه ،توهین نیست پس چی؟

همین که باهاشون زندگی کردی ، یعنی میسوزی!شاید بین خودت وخاندانت فرارزن شوهر دار بامرددیگه عادی باشه 

اماجاهای دیگه بد میدونن وبگی همه اینطورن توهین حساب بشه ،این قوم بی غیرتن زن شوهردارخیانت میکنه ،توهین حساب میشه

خیانت درهمه اقوام بوده وهست ،همه زنها ومردها پاک نیستن ،اینکه بگی شایعه دیگه آخر چرن وپرت گفتن !

خیانت چه ازطرف زن وچه مردهمه جامیشه دید این دلیل نمیشه بگی فلان قوم،اینطورن چون یه زنی دیدم ،حالاراست یادروغ !

حالا من دیدم که زن خیانت کرده ،زدن هردونفرهم مردکه باهاش بوده وهم زن روکشتن ،یه موردهم نبود ،دوسه تا!

من خودم مخالف کشتن وقتل وخونریزی ،میگم طلاق بگیرن وتمام!

2810