2777
2789
عنوان

خسته شدن از شوهر و زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 9998 بازدید | 340 پست

اول اگه خانواده ظالم هم باشه فرار کردن بدترین تصمیمه از چاله میری تو چاه خانواده بزنه تو سرت هم بهتره اینکه یه مشت گرگ تو جامعه عزت و آبرو آدم به باد بدن نباید فرار میگردی شده ولی تاوانشو داری شوهر حسابش جداس خانواده هویتته یه جور حامی ذهنی وقتی قطع کامل کنی دگه رو هیچی خانواده نمیشه حساب باز کرد فشار روحیش تا سال ها یا حتی شاید همیشگی باشه 

حالا باز خوبە برای طلاق موافقت میکننبگو حداقل بچە کوچیکەمو بیارممیدونن حاملەای اصلا؟؟

ارع می‌دونن حاملم مادر م میگه درست میشه هنوز سنش کمه ولی برادر م هنوز نمیدونه انقد در این حد شکنجه م میده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کورد کجایی عزیزممن سە سالە پارتنرم میاد خواستگاری،قبول نمیکنن،ولی نمیتونم ب فرار فکر کنم،سمت ما فرار ...

ارومیه متصفانه وعضیت ما خیلی فرق داشت شوهرم پسر خان بود پدر اونم داشت دختر عموش براش خاستگاری میکرد ماله هم خیلییی سخت گیرن توی فامیل مادرم پدرم فقط من فراری رفتم پدرم دوسال حرف نزدن باهم دوزدکی میرفتم مامانمو میدیم 

کوردها چه جوری ان مردهاشون شخصیت و اخلاقشون

والا هرچی مرد دور من هست آدمای باشرفی هستن،زن دوست خانوادە دوست،کاری و زرنگ،حامی

البتە همەجا هم کە آدم بد هست

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
نجاتش بده و وارد این عذابش نکن... میشه.. بزرگ فکر کن تادیر نشده

چهاررر ماهشە

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
والا هرچی مرد دور من هست آدمای باشرفی هستن،زن دوست خانوادە دوست،کاری و زرنگ،حامیالبتە همەجا هم کە آد ...

بعد باهاشون دوست باشی بگیر هستن رفیقم با کورد دوسته یعنی اهل ازدواج و زندگی هستن

پس اگر اینجوریه فرار نکن اصلا من ماکوم البته بگم فرار نکن در کل

درست میگی،نە اصلا نمیتونم فرارکنم

درستە پیش ما فرار کردن خیلی عیبە،ولی تو خونوادە ما اصلا قابل بخشش نیست!!

همبن دوم میخام یجوری از سرش خلاص شم دیگ سومیه مگر تو خاب

حالا دگه نکشش گناه بزرگیه فقط دگه بچه نیار والله حق ناسه بچه یه دونه اش هم حق زندگی داره شرایط به نسبت خوب میخواد 

ارع می‌دونن حاملم مادر م میگه درست میشه هنوز سنش کمه ولی برادر م هنوز نمیدونه انقد در این حد شکنجه م ...

چی درست میشع؟؟مگە چند سالشە شوهرت

والا هرگز درست نمیشە

چە حیوونی تاحالا دیدی یهو بشە آدم؟؟

2810