کیا شوهرایی بدی دارن ن محبتی ن عشقی ن احترامی ن تفریحی بچه واقعا دیگ بریدم بچه کوچیک دارم و الآنم حامله م خانواده آنچنانی هم ندارم پشت م بهشون گرم باشه دیگ خودم باهاش فرار کردم کلا هیچکی رو ندارم سالی یکبار رنگ بیرون رو نمیبینم هیچ برنامه ی ندارم کسی هم نمیاد خونم محبت هیچی جز توهین فوش و تهمت خیانت و ببخشید هرزه بودن بودن از شوهرم هیچی نمیبینم شهر غریبم کلا چندین ماهه رنگ بیرون ندیدم هیچ برنامه ی هم نمیزارع نصب کنم شهر غریب هم هستم دیشب خاستم خودمو خلاص کنم بچمو ک دیدم نتونستم 😔
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
خیلی خیلی بده این اواخر دیگ بدتر شده مریض شم بمیرم ن سمتم میاد ن دکتر میبره تو ماه چهارم م میدونم ...
چطور باهاش میخابی ؟؟؟ جدا کن خودتو ازش تا طلاق بگیری و راحت شی مثل زالو افتاده به جونت داره خونتو میخوره .. اگه میتونی هم میتونی اون بچه رو از این دنیا نکبت بار راحت کن نیارش بدبخت تر میشی