2777
2789
عنوان

خسته شدن از شوهر و زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 8224 بازدید | 326 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرم میگه همین که یه تیکه نان هست نمیکشتت هم کافیه

مثله خانواده من....اونحاهم گفتن چرا نرفتی شهرتون گفتم چون ما رم قدیمیه میگه مگه ماکتک نخوردیم بروبشین زندگی کن گفتم پشت ندارم مادرم پیره پدرم فوت شده خانوادم همشون سر خونه زندگیشون هستن برم اونجا آبروریزی میشه 

اره چند باری خفم کرده تا اون دنیا رفتم برگشتم

چرا خودتو ذلیل کردی ... این هیچ وقت نمیمیره که بگی منتظرم بمیره خیلی در حقت خشنونت رخ داده شده خیلی زیاد خودکشی راه حل نجاتت نیست یه بچه داری تازه حامله هم شدی ماه چندمه اگه اولته اون کارو انجام بده نمیتونم بنویسم... طلاق بگیر اسی الان مگه تو جایی داری؟؟ با یه دیوونه ایی الهی به خاک سیاه بشینه 

با بچه ات برو.. اگر سخت گرفتن بگو دوباره از خونه تون میرم یه جایی گم و گور میشم و خودم بچه هام رو بز ...

عزبزم میگم منم اونجوری که فکر میکنین فرار نکردم پیش ما اصلا عیب نیست این چیزا ولی می‌دونم اگه داداشم مادرم بچم رو قبول کنن پدرم نمیزارع چون پدرم اصلا خدا نمی‌شناسه نفرینش میکنم

چرا خودتو ذلیل کردی ... این هیچ وقت نمیمیره که بگی منتظرم بمیره خیلی در حقت خشنونت رخ داده شده خیلی ...

خیلی خیلی بده این اواخر دیگ بدتر شده مریض شم بمیرم ن سمتم میاد ن دکتر می‌بره تو ماه چهارم م می‌دونم چی میگین نشد سقط نشد فقط موند شد درد بیشتر من😔

میفهمی چی میگی چ‌ خوش گذرانی تو رو خدا برو اصلا حوصله یکی مثله تورو ندارم اصلا بلد نیستی حرف بزنی هن ...

اگه تاپیکت راسته و حرفات درسته ازت معذرت میخوام که باعث نارحتیت شدم ، ولی گل من نباید فرار و به کورد بودن ربط بدی ، این اشتباهو هر کسی از هر قومی ممکنه مرتکب بشه ، اینجوری کورد رو بدنام میکنی ، بازم معذرت میخوام اگه دلت از حرفم گرفت

کاش اونجوری بود کاش کاش کاش

استارتر اگه دوست داری اسمی یا فامیلی چیزیتو بگو به مامانم بگم سر نماز شب اسمتو بگه انشالله که خدا برات مسیر خیر و خوبی رو جلوت بزاره و راحت بشی از این زندگی 

2810