2777
2789
عنوان

خسته شدن از شوهر و زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 12806 بازدید | 376 پست
باید بعد طلاق هم جایی باشه آخه برم میگم هیچ جایی پشتم گرم نیست😔

بخدا قسم تو خوابگاه باشی تا پیش این حیون باشی بهتره... خودتو اون طفل معصوم اسیر کردی طلاق بگیررر برای خودت ارزش قائل شو کار کن بعدش حتی اگه بتونی شکم وخودتو بچتو با نون وماست سیر کنی با این نمون؟ اخرش میکشت این خلاص کن خودتوو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کجا رسممون فرار هست ؟ پس چرا ما نداریم ؟؟؟ نه جانم تو خودت رفتی پی خوش گذرونی خودت اسم کورد هارو خرا ...

میفهمی چی میگی چ‌ خوش گذرانی تو رو خدا برو اصلا حوصله یکی مثله تورو ندارم اصلا بلد نیستی حرف بزنی هنوز متاسفم برات  بزور خودم نگه داشتم جوابت ندم

https://fa.m.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87_%D8%A7%D9%85%D9%86

زنانی که در خانه مورد آزار و خشونت خانگی قرار می‌گیرند و شرایطی برای آنها پیش می‌آید که خودشان و فرزندانشان در محیط خانه امنیت جانی و روانی ندارند و بعد از بیرون از آمدن از خانه هم جایی برای ماندن ندارند می‌توانند وارد خانه امن شوند. اگر زن احساس می‌کند در صورتِ ماندن در خانه، جانش در خطر است؛ می‌تواند مهمان خانه امن شود. اما قبل از آن باید مراحلی را طی کند

(شماره اش این بود انگار ۱۲۳)

میدونی چی میگن ..میگن بیا حق نداری بچت یک دقیقه هم بیاری اصلا دلشون سنگه بچه به اون کوچیکی دشمن خودش ...

با بچه ات برو.. اگر سخت گرفتن بگو دوباره از خونه تون میرم یه جایی گم و گور میشم و خودم بچه هام رو بزرگ میکنم... البته دیییییییگه این کارو نکنی... یه بار کردی بسه... فقط تهدید کن

2810