2777
2789
عنوان

خسته شدن از شوهر و زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 17311 بازدید | 408 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زنگ بزن پدر و مادرت و بگو پشیمونم و میخوام خودکشی کنم... بگو که داره چه بلایی سرت میاره.. اگر گفتن خودت خواستی ،بگو خام بودم و الان پشیمونم...قطعا اونا یه راه چاره برات پیدا میکنن.. خودکشی که راهش نیست..خودتو مدیون بچه هات نکن

اونوفت شوهرم بهم تهمت میزنه رفت چهار ماه گشت کیف ش کرد برگشت کاش میدونستی من چ زجری تحمل میکنم چ شکن ...

اره دقیقا مثله شوهره منه ولی وقتی بگن بیاد جو اونجا خیلییی خوبه بدون هماهنگی اصلا نمیتونه بره بیاد باید اپل با نگهبان  هماهنگ بشه  نترس شوهرم می‌گفت صدبار التماس کردم این لپازمو بدید به زنم گفت مثله زندان زاویرا بود نترس شوهرمن  اینقدرررر بددهن وتهمت می‌کنه نتونست عیبی دربیاره درضمن مشاوره هست روانپزشک هست 

اگ دیگ راهی برام نمونه البته الآنم دیگ ته خط م همین امشب میرفتم فقط از خانوادم میترسم میگن عابرو ی م ...

ببخشید ولی وقتی خانوادت دارن وضعیتتو میبینن و محلت نمیدن چه اهمیتی داره تو هم به حرفاشون محل نده

مگه میشه ادم زجر کشیدن بچشو ببینه و بفکر ابروش باشه 

من ر.ی.دم تو فکر و عقاید پوسیده 

زنگ بزن پدر و مادرت و بگو پشیمونم و میخوام خودکشی کنم... بگو که داره چه بلایی سرت میاره.. اگر گفتن خ ...

میدونی چی میگن ..میگن بیا حق نداری بچت یک دقیقه هم بیاری اصلا دلشون سنگه بچه به اون کوچیکی دشمن خودشون می‌دونن بابا دشمن بچممه همش میگه بچتو‌ زیر دست ولکن بیا اونم نوزاد هفت ماهه تو باشی میتونی

اسی چرا طلاق نمیگیری بعد چرا باز حامله شدی 😐 خطا پشت خطااا ؟؟ الان میان میگن قضاوت نکن نکنه بچه هارو لک لک ها میارن؟ خودت درستش کردی دیگه وقتی میدونی داعشه قرص بخور میخوای خودتو بکشی اون طفل معصوم هم بکشی با خودت  ... طلاق بگیر چرا طلاق نمیگیری ؟؟؟ بچتو هم اگه ماه اوله یفکری بکن واسش

اسی چرا طلاق نمیگیری بعد چرا باز حامله شدی 😐 خطا پشت خطااا ؟؟ الان میان میگن قضاوت نکن نکنه بچه هار ...

باید بعد طلاق هم جایی باشه آخه برم میگم هیچ جایی پشتم گرم نیست😔

2810