2777
2789
عنوان

خسته شدن از شوهر و زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 13525 بازدید | 381 پست
متاسفانه من دیدم که زن حامله با دوست پسرش فرارکردهبین کردها خیلی شایعه

مگه میشه ؟ کردها تعصب زیاد دارند شنیدم سر ناموس جنایت میکنند البته حتما طبیعیه همه شون عین هم نیستند 

کاربری دست دو نفره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی نیاز زنگ بزن ارژانس اجتماعی میبرنت بگو نمیتونم برگردم اگه بگردم منو میکشه اگه بدنت کبوده عکس یا هرچیزی که خشونتشو نشون بده ثابت کن فیلم بگیر ازش نزار بفهمه انقدد ازش امضا میگیرن دهنشو سرویس میکنن و از این جانی جدا شوو یه مدت پیش خانمی تو مترو دیدم دم مترو جوراب میفروخت یه بچه یک ساله بغلش گفتم چرا اینجایی با این بچه ازش جوراب خریدم گفت هیچ جایی ندارم برم شبا تو پانسیون میخابیده خوانوادش هم اهل شهرستان و نخواستنش گفت این زندگی که میبنی و دلت به حال من سوخت سگش شرف داره به زندگی قبلم گفت فقط این مدت شکممون سیر میکنم میخان تو کاررگاه کار کنم جا خواب هم بهم میدن فک نکن تنهایی .. بپای این نسوز. خییلی سنت کمه میتونی از. دوباره شروع کنی و بسازی 

اسی نیاز زنگ بزن ارژانس اجتماعی میبرنت بگو نمیتونم برگردم اگه بگردم منو میکشه اگه بدنت کبوده عکس یا ...

راستش از زندگی کردن باهاش متنفرم اما خانواده ی من اینجوری نیستن خودم کار کنم بچمم نگه دارم میگن فوقش بیا طلاق بگیر اسم بچتم نیار هیچ جا هم نرو بشین کنج خونه حتی گوشی داشتنم ممنوع

واسه پسرش چه جور پدری هست؟؟؟بچه رو هم بیرون نمیبره؟؟؟؟

برای بچه خوبه بچه هنوز کوچیکه ن بیرون نمیبره خودش هم همه جا می‌ره من کلا حق هیجا ندارم فوقش چند ماه یکبار اونم باهاش برم بهداشت بخاطر واکسن پسرم اونم ک لباس کفشی هم ندارم تو این سرما با دمپایع میرم

2810