2777
2789
عنوان

خسته شدن از شوهر و زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 8225 بازدید | 326 پست
خیلی گناه داره دلم خیلی براش میسوزه دستاش انقد کوچیکن😭

بمیرم برات پشت گرمی داشتی راحت بود به خدا توکل کن سن ات کمه نزار شیطان گولت بزنه بمون بساز بخاطر بچه هات فداکاری کن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه چی یاد بگیرم نمیزارع که تا جلوی در هم برم

ببین نیاز نیس حتما یاد بگیری وقتی تصمیم به جدایی قطعی گرفتی برو تهران و برای مثال توی کارگاه یا کارخونه میتونی کار کنی بسته بندی انجام بدی برای شروع چون به پول نیاز داری همزمان هم ی پانسیون برو و اونجا زندگی کن تا زندگیتو از اول بسازی مهریه ام که اگه میتونی بزار اجرا ازینکه کسیو نداری نترس تو خودتو داری

به دنیا نمیدم تک تک خنده هاتو..:)
بمیرم برات پشت گرمی داشتی راحت بود به خدا توکل کن سن ات کمه نزار شیطان گولت بزنه بمون بساز بخاطر بچه ...

هبچکس رو‌ ندارم فکرشو بکن حتی یه خواهر ندارم دردامو بهش بگم کلا هیچکس

ببین نیاز نیس حتما یاد بگیری وقتی تصمیم به جدایی قطعی گرفتی برو تهران و برای مثال توی کارگاه یا کارخ ...

کاش می‌تونستم بگم چ‌ خانواده ی دارم ک بزارن کار کنم بعد طلاق تو خانواده ی ما گوشی دیگ نمیزارن داشته باشه 

تو رو خدا سعی کن دیگه حامله نشیبعدشم ببین میشه مامانت با بابات حرف بزنن که راضی بشن طلاق بگیری؟؟

با طلاق مشکلی ندارن فقط بچه ی منو اصلا نمیخام باید تو خونشون اسم بچمم نیارم😔

2810