2777
2789
عنوان

جاری های مشهدی رومخ 😐😂

259 بازدید | 19 پست

من خودم نیشابوریم 

ولی مامان بزرگم جاریش یعنی زن عموی مامانم مشهدیه. من مامان بزرگم خیلی کمر درد و پا درد داره ارتروزو و دیسک کمر و واریس و کلی چیز میز دیگه ولی اینا وقتی میان نیشابور یه هفتم میمونن حتی از شیر ابم نمیرن بخورن مامان بزرگم باید بره براشون بیاره. 😐😂 خیلی گشادن منم اعصابم خیلی خورد میشه اخه مامان بزرگم خیلی مهربون و سادس از این قدیمیای خیلی خیلی خاکیه ناراحت نمیشه ولی من وقتی اینجوری میکنن اعصابم واقعا بهم میریزه در ضمن ماهی یه بار نیشابورن

مثلا مامان بزرگم کلی کشک میسابه یک ساعت که غذا درست کنه چون اونا حوس کشک سابیده کردن همرو میده به اونا 😐😂به نظرتون چی بگم بهشون گورشونو گم کنن برن مامان بزرگمو اذیت نکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چیز دیگه خواهر همین جاری مامان بزرگم میاد خونشون یک ماااااااهههه میمونه😐😐 مامانم هر شب باید بره خونشون کیک درست کنه که خانوم باید قبل شام دسر یه چیز شیرین بخوره 

شما تو این موقعیتا چیکار میکنین؟ 

دخالت نکن قطعاً مامان بزرگ خودش بلده از حقش دفاع کنه یا اگر از چیزی‌ ناراحت باشه بگه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
یه چیز دیگه خواهر همین جاری مامان بزرگم میاد خونشون یک ماااااااهههه میمونه😐😐 مامانم هر شب باید بره ...

چه با کلاسِ، دسر و قبل شام میخوره؟ 😐😐

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
2810